Πολιτική

Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τους κουκουλοφόρους

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της γενικής γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα για τα επεισόδια στο Σύνταγμα και την επίθεση που δέχθηκε το μπλοκ του ΠΑΜΕ, το οποίο περιφρουρούσε τη μεγαλειώδη διαδήλωση.

Η κα Παπαρήγα έκανε λόγο για προσχεδιασμένη επίθεση που κάποιοι είχαν προαναγγείλει φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε γνωστό πως σε διάφορα sites προαναγγέλλουν και νέες επιθέσεις ανθρώπων του ΚΚΕ. Ωστόσο, δήλωσε πως δεν πρόκειται να φοβηθούν γιατί είναι ιδεολόγοι και ανιδιοτελείς, ενώ όσοι επιτέθηκαν στο ΠΑΜΕ εξυπηρετούν μηχανισμούς.

Επίσης, από το στόχαστρο της κας Παπαρήγα βρέθηκαν και τα μέσα ενημέρωσης αναφέροντας συγκεκριμένα τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και τον ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο, λέγοντας πως το πρώτο έκανε λόγο για εμφύλιο και ιδεολογικό πόλεμο ανάμεσα σε δύο τμήματα του κινήματος, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά.

Αναφορικά με τον σταθμό Κόκκινο σημείωσε πως το συγκεκριμένο ραδιόφωνο έλεγε πως δεν είναι ιδιοκτησία του ΠΑΜΕ το Σύνταγμα, κάτι που σημαίνει ότι χαιρετά τους κουκουλοφόρους στο Σύνταγμα.

“Κυβέρνηση, κόμματα, όσοι φοβούνται την ταξική πάλη μπορούν να την καταστείλουν, είτε με μαστίγιο και καρότο, είτε με παρακρατικούς μηχανισμούς. Η ταξική πάλη είναι ώριμη. Έχουμε εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό. Υπήρχαν άνθρωποι που δεν είχαν σχέση με ΚΚΕ ότι δε φεύγουμε. Με συγκίνησε που μου έλεγαν οι πολίτες μη φεύγετε”, κατέληξε η κα Παπαρήγα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8