Πολιτική

Παπούλιας: «Έχετε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη»

«Ο ελληνικός λαός περιμένει πολλά από τους δικαστές» τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδεχόμενος τη νέα ηγεσία της ελληνικής Δικαιοσύνης και τον υπουργό, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

“Ο ελληνικός λαός πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη”, επεσήμανε ο Κάρολος Παπούλιας και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα των δικαστών, εκφράζοντας εμπιστοσύνη του στο λειτούργημά τους.

“Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο κατά την οποία ο ελληνικός λαός περιμένει πολλά από εκείνους”, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο λαός “περιμένει από τους δικαστές και τη Δικαιοσύνη να του δίνουν ασφάλεια ότι θα βρει το δίκιο του”.

Ο κ. Παπαϊωάννου, από την πλευρά του, τόνισε ότι το σύνολο του ελληνικού Τύπου υποδέχθηκε τη νέα ηγεσία ιδιαίτερα θετικά, ενώ παραδέχθηκε ότι το κοινό περί δικαίου αίσθημα πρέπει να ενδυναμωθεί, καθώς έχει αποδυναμωθεί πάρα πολύ. Επισήμανε δε, ότι θα ανοίξει διάλογο με τους δικαστές, αλλά μόνο σε ό,τι αφορά τα θέματα λειτουργίας και όχι απονομής της Δικαιοσύνης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Γεωργιάδης τρολάρει τον Ανδρουλάκη για το κόκκινο γαρύφαλλο: Η έλευση του κόμματος Τσίπρα έχει άμεσες επιπτώσεις
«Μήπως τελικά στόχος του κ. Γεωργιάδη είναι να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως πιο γραφικός πολιτικός;» αναρωτιέται ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 9
Το «μανιφέστο» Τσίπρα για την «κυβερνώσα Αριστερά της νέας εποχής» και την προοδευτική συμπαράταξη
Το προγραμματικό κείμενο επικεντρώνεται στην ανάγκη για τη συμπαράταξη των τριών βασικών ρευμάτων της σύγχρονης αριστεράς: της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας
Αλέξης Τσίπρας 72
Νίκος Δένδιας: Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα
«Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης, αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της ΝΔ»
Ο Νίκος Δένδιας