Πολιτική

Παππάς εναντίον δημοσκοπήσεων

Με σαφείς αιχμές υποδέχεται ο διευθυντής του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, που κομίζουν αρνητικά μαντάτα για το κόμμα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και φανερώνουν στασιμότητα στο μέτωπο των Ευρωεκλογών, όπου η Κουμουνδούρου φαίνεται να διατηρεί βραχεία κεφαλή έναντι της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, που την προηγούμενη εβδομάδα “διαμαρτυρήθηκε” για τα …φουσκωμένα, όπως υπαινίχθηκε, ποσοστά που δίνουν στο “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, ήταν σήμερα η σειρά του Νικου Πάππα, ενός εκ των στενότερων συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα να αφήσει αιχμές κατά της πρόσφατης δημοσκόπησης της Kappa Research για λογαριασμό του ΒΗΜΑτος της Κυριακής.

Μέσω ανάρτησης του στο twitter, ο κύριος Παππάς διερωτήθηκε: “Εκτίμηση για Αττική έχουμε. Για Μακεδονία έχουμε. Εκτίμηση πανελλαδική;Την κρύψαμε ή όντως δεν την έχουμε;” αφήνοντας σαφείς αιχμές για…συσκότιση των πραγματικών πολιτικών δεδομένων.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: ”Μαγειρεύτηκαν” τα stress tests των ελληνικών τραπεζών

Κριτική “από αριστερά” στο ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση περί κρίσεων

Δουβλίνο πάει ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα για ΣΥΡΙΖΑ και Σγουρό

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Real Polls: Διψήφιο προβάδισμα για τη ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Το 54,3% δεν εμπιστεύεται κανέναν πολιτικό αρχηγό να ηγηθεί της προοδευτικής παράταξης
Το 13,5% των πολιτών θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να ηγηθεί της «κατακερματισμένης» προοδευτικής παράταξης και να την οδηγήσει στην κυβέρνηση
Κάλπη
Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Ξεπέρασε κάθε χυδαιότητα ο Φλωρίδης, να παραιτηθεί άμεσα»
O Γιώργος Φλωρίδης, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να επιτεθεί στην Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσιοποίησε τα ονόματα τεσσάρων γυναικών που βιάστηκαν παραβιάζοντας έτσι τα προσωπικά δεδομένα
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ 2
Παύλος Μαρινάκης για τις απειλές που κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανoύ: Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να μας σκοτώσει τα παιδιά, και θέλουμε αυτό να ερευνηθεί, λέμε ονόματα
«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της και έχουμε κάθε λόγο να μην είμαστε από πριν αρνητικοί σε κάτι το οποίο λέγεται στο δημόσιο διάλογο»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 3