Πολιτική

Paradise Papers – Σπυράκη: Ξαναζεσταμένο φαγητό η υπόθεση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Για ξαναζεσταμένο φαγητό και για την ύπαρξη ενός κέντρου διανομής στο Μαξίμου που δίνει σε ΜΜΕ ρεπορτάζ copy paste, έκανε λόγο η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη αναφερόμενη στο δημοσίευμα του Εθνους για την Μαρέβα Μητσοτάκη και τα Paradise Papers.
Απάντηση σε όλα όσα αναφέρονται σε εκτενές δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, για την Μαρέβα Μητσοτάκη και την ύπαρξη του ονόματός της στα Paradise Papers, έδωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ η Μαρία Σπυράκη.
Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είπε: «Είναι το copy paste μιας ιστορίας που έχει δημοσιευθεί ήδη στον Τύπο από το Documento του Κώστα Βαξεβάνη.
[read4more]
Και συνέχισε: «Η κα Μητσοτάκη, ίδρυσε μια εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίου κεφαλαίου στο εξωτερικό καθ’ όλα νόμιμη και την έβαλε στο βιογραφικό της. Η κα Μητσοτάκη ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της από το 2006 έως το 2014. Δεν υπάρχει καμία παρανομία. Ήταν καθ’ όλα νόμιμη».
Η κα Σπυράκη μίλησε για «κέντρο διανομής στο Μαξίμου που δίνει ρεπορτάζ copy paste».
«Είναι καλό πράγμα να ρίχνουμε σκόνη γύρω από όλα τα γεγονότα αλλά η εταιρεία διαχειριζόταν ένα επενδυτικό σχήμα και όλα ελέγχονταν από δυο κολοσσούς όπως η JP Morgan και Goldman Sachs. Δεν έχει ξεπλύνει ούτε ένα ευρώ», είπε ακόμα.  Πρόσθεσε μάλιστα ότι η εταιρεία είχε ζημιά και η δραστηριότητα έκλεισε.
Η κα Σπυράκη μίλησε για επιμονή κάποιων και σε ειρωνικό ύφος είπε: «Είναι ασυγχώρητο για κάποιους ότι η κα Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε να παντρευτεί τον κύριο Μητσοτάκη και να κάνει μαζί του τρία παιδιά».
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 4
Τι περιλαμβάνει η νέα συμφωνία με την Ιταλία για τα τρένα και ποιες δεσμεύσεις αναλαμβάνει η Ελλάδα – Το παρασκήνιο της υπογραφής της
Στις «ράγες» του ελληνικού σιδηρόδρομου επενδύσεις 360 εκατ. ευρώ από τη Hellenic Train - Μέχρι το 2027 η Ελλάδα θα έχει παραλάβει τα νέα τρένα
Κυριάκος Μητσοτάκης / Τζόρτζια Μελόνι
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1