Πολιτική

Παραιτήθηκε η Ηρώ Διώτη από τον ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτησή της από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η Ηρώ Διώτη στη συνέλευση μελών του κόμματος του νομού Λάρισας που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο Μετροπόλ.

“Ήθελα την απόφασή μου να την ανακοινώσω σε αυτό το όργανο και να μην την μάθετε μέσω επιστολής μου” είπε η κα Διώτη.

Ενώ συμπλήρωσε ότι “θα μπορούσε να γίνει ένα συνέδριο πριν τις εκλογές όπου θα μπορούσαμε εκεί να εκφράσουμε τις διαφωνίες μας. Δεν έγινε αυτό, στις εκλογές επέλεξα να μην εκφράσω μέσω κειμένων ή ανακοινώσεων τη σαφής διαφοροποίησή μου αλλά να περιμένω να συνεδριάσει το όργανο αυτό και να έρθω εδω να θέσω την παραίτησή μου”.

Ενώ παράλληλα άσκησε σκληρή κριτική στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση λέγοντας ότι “αυτό το σχέδιο δεν μπορεί να βγει. Από την εμπειρία που απόκτησα τα προηγούμενα χρόνια και από όσα μπορώ να ξέρω αυτό το σχέδιο θα αποτύχει. Εύχομαι να μην επιβεβαιωθώ”.

Ωστόσο δεν άνοιξε τα χαρτιά της για το ποιο θα είναι το μέλλον της αναφορικά με την παράταξη που ηγείται στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας και πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.
 

ΠΗΓΗ: ONLARISSA.GR

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8