Πολιτική

Παραλήρημα Κασιδιάρη λίγες ώρες πριν την άρση της ασυλίας του

Εναντίον πάντων καταφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης λέγοντας πως οι διώξεις τους είναι πολιτικές. 

Λίγες ώρες πριν η Βουλή κληθεί να αποφασίσει για την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη, ο ίδιος μιλώντας στη Βουλή ξεσπάθωσε εναντίον πάντων, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τους υπουργούς κ.κ. Δένδια και Αθανασίου πως αυτοί είναι οι πραγματικοί ένοχοι για εσχάτη προδοσία “γιατί κατέλυσαν το Σύνταγμα”. 

Καταφέρθηκε εναντίον και της Δικαιοσύνης κατηγορώντας στην ουσία τους Κουτζαμάνη και Βουρλιώτη πως έχουν διαπράξει το μεγαλύτερο συνταγματικό πραξικόπημα που έγινε σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Από τα πυρά δεν ξέφυγε και ο κ. Αθανασίου για τον οποίο ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως έχει διαπράξει κατά συρροή κατάχρηση εξουσίας.

Ο κ. Κασιδιάρης έφτασε ακόμα και στο σημείο να ζητήσει να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο του υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Αθανασίου. 

Όπως ισχυρίστηκε σκοπός των υπόλοιπων κομμάτων είναι να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών, σημειώνοντας πως αυτό δεν γίνεται, “δεν γίνεται να καταργήσετε το Σύνταγμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πρώτο επισκεπτήριο στον Μιχαλολιάκο: Πολύ φαγητό και κουβέρτες
CNN: Στο λίκνο της Δημοκρατίας, χαιρετούν φασιστικά – Σκηνές που θυμίζουν ναζιστική Γερμανία – Τι είναι τελικά η Χρυσή Αυγή;

Προκαλούν Κασιδιάρης και Ματθαιόπουλος: “Βλάκας ο Δένδιας – Είμαστε δεύτερο κόμμα στις δημοσκοπήσεις”
Απάντηση Κασιδιάρη σε Ψυχάρη για τους “δολοφόνους” μέσω twitter

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 18
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ