Πολιτική

Παραμένει θολό το τοπίο για τον ΕΝΦΙΑ

Ο Γ. Σακελλαρίδης δήλωσε πριν από λίγο πως η κυβέρνηση δεν θα εισπράξει τον ΕΝΦΙΑ για το 2015 και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δ. Μάρδας προανήγγειλε την αντικατάσταση του σε δεύτερο χρόνο.

Σύγχυση επικρατεί ακόμα για τον ΕΝΦΙΑ μετά και τη χθεσινή διαφορά απόψεων μεταξύ Μαξίμου και Βαρουφάκη.

Πριν από λίγο μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Γ. Σακελλαρίδης δεσμεύτηκε πως η κυβέρνηση δεν θα εισπράξει τον ΕΝΦΙΑ για το 2015 και πως θα τον καταργήσει, αλλά πριν αντικατασταθεί ο ΕΝΦΙΑ θα πρέπει να σχεδιαστεί ένας άλλος νόμος για την ακίνητη περιουσία που θα πρέπει να είναι σωστά μελετημένος και να κουμπώσει πάνω σε πραγματικά στοιχεία της οικονομίας.

Την ίδια ώρα ο Δ. Μάρδας στον ΣΚΑΪ ανέφερε επίσης πως ο ΕΝΦΙΑ δεν θα εισπραχθεί για το 2015 και πως η αντικατάσταση του θα γίνει λίγο αργότερα.

Πηγή ΣΚΑΪ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης έριξε «καρφί» για τον Αντώνη Σαμαρά: Εχθροπραξία και μισαλλοδοξία στα εθνικά θέματα είναι καταστροφική
Η αναφορά του υπουργού Εξωτερικών στη Βουλή εκλήφθηκε από πολλούς, ως μια απάντηση με νόημα για όσα του καταλόγισε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην πρωθυπουργός
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης στη Βουλή 8
Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show και πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης
«Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show, μία τραγωδία να γίνεται πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης για να βγάλει την ουρά της έξω η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη»
Ο Νίκος Ανδρουλακης
Σαμαράς: Το ενδεχόμενο νέου κόμματος, η σκληρή επίθεση στον Μητσοτάκη, το «ουδέν σχόλιο» από Μαξίμου και οι «γαλάζιοι» ψίθυροι
Απάντησε και στις αιχμές που είχε αφήσει εναντίον του ο κ. Μητσοτάκης όταν είχε μιλήσει για «πατριώτες της φακής και του καναπέ», σημειώνοντας ότι «αυτά είναι όλα δείγματα αλαζονείας και θεσμικής απρέπειας»
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 72