Πολιτική

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Tα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στους Αντώνη Τσαπατάκη και Κωνσταντίνο Τζούνη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη με ανάρτησή του στο twitter τους Κωνσταντίνο Τζούνη και Αντώνη Τσαπατάκη για το χάλκινο και ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησαν αντίστοιχα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέκεται δίπλα στην ελληνική αποστολή των Παραολυμπιακών Αγώνων, με τον πρωθυπουργό της χώρας μέσω twitter (νυν πλατφόρμα Χ) να στέλνει τα δικά του συγχαρητήρια στους Κωνσταντίνο Τζούνη και Αντώνη Τσαπατάκη για τα μετάλλια που κατέκτησαν.

«Ακόμα μία ημέρα μεγάλων επιτυχιών για την πατρίδα μας στους Παραολυμπιακούς αγώνες. Χάλκινο μετάλλιο για τον Κωνσταντίνο Τζούνη και ασημένιο για τον Αντώνη Τσαπατάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσαπατάκης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα πρόσθιο, ενώ ο Τζούνης πήρε το χάλκινο στον τελικό της δισκοβολίας F56.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 3
«Ολική επαναφορά» του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί ο Φάμελλος με Στέργιο Καλπάκη και νέα πρόσωπα στην Πολιτική Γραμματεία
Στα όργανα μετέχουν νέα ηλικιακά και κομματικά στελέχη ενώ και οι παλαιότεροι που βρίσκονται στην ηγετική ομάδα δεν έχουν απασχολήσει την δημοσιότητα αρνητικά
Ο Σωκράτης Φάμελλος με τον Στέργιο Καλπάκη 3