Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για ομιλία Μητσοτάκη: «Μάλλον μας βλέπει και στον ύπνο του»

«Όσο, δε, για τα τσιτάτα του κ. Μητσοτάκη περί "πράσινων λεφτόδεντρων", περιμέναμε περισσότερη πρωτοτυπία»

«Σε εμφανή πολιτική αμηχανία, ο πρωθυπουργός επιχείρησε να πείσει τους βουλευτές του ότι η κυβερνητική πολιτική αγκαλιάζει… τους πολλούς», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε σχόλιο του σχετικά με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΚΟ της ΝΔ.

Αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός «στην ομιλία του απολογήθηκε για την ανυπαρξία πρότασης για τους μικρομεσαίους, τον κόσμο της εργασίας και τους αγρότες, αλλά και για την ανεξέλεγκτη ακρίβεια που επί μια τετραετία έχει εξαντλήσει τις οικονομικές αντοχές και την αγοραστική δύναμη των πολιτών». Σχολιάζει ότι «μετά το αλήστου μνήμης επιχείρημα ότι δεν μειώνει τον ΦΠΑ σε βασικά αγαθά γιατί μαζί με τους φτωχούς θα επωφεληθούν και οι πλούσιοι καταναλωτές, σήμερα έφερε το παράδειγμα του καφέ» και προσθέτει ότι «αναρωτιόμαστε αν τιμούν έναν πρωθυπουργό και μια κυβέρνηση που διανύουν τον 7ο χρόνο στην εξουσία, η ανικανότητα τους να βάλουν κανόνες στην αγορά και να πατάξουν την αισχροκέρδεια».

«Όσο, δε, για τα τσιτάτα του κ. Μητσοτάκη περί “πράσινων λεφτόδεντρων”, περιμέναμε περισσότερη πρωτοτυπία», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας: «”Λεφτόδεντρα” είχε χαρακτηρίσει τη στεγαστική πολιτική του ΠΑΣΟΚ και τώρα τρέχει να υποσχεθεί κοινωνικές κατοικίες. “Λεφτόδεντρα” είχε αποκαλέσει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για μείωση του ΕΝΦΙΑ στις παραμεθόριες περιοχές, και φέτος το εξήγγειλε στη ΔΕΘ. “Λεφτόδεντρα” έβλεπε στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τον ΦΠΑ στα νησιά, και πάλι άλλαξε γνώμη».

«Μάλλον μας βλέπει και στον ύπνο του», σχολιάζει καταληκτικά το ΠΑΣΟΚ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα οφείλει να έχει το βλέμμα της από το Γιβραλτάρ μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό» – Τι είπε για Τουρκία
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έφερε ως παράδειγμα την πρόσβαση στη διώρυγα του Σουέζ, χαρακτηρίζοντάς την «ζήτημα επιβίωσης» για την Ελλάδα και τα λιμάνια της χώρας μας
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων των δύο Παγκοσμίων Πολέμων – «Φόρος τιμής σε όσους θυσιάστηκαν»
«Με την από κοινού κατάθεση στεφάνων, αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους όσους υπηρέτησαν και θυσιάστηκαν» έγραψε σε ανάρτησή της η Αμερικανίδα πρεσβευτής
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 5
«Μπρα ντε φερ» αγροτών και κυβέρνησης στην Αθήνα μετά το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αγώνας δρόμου» για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα πληρωμών
«Οι πραγματικοί δικαιούχοι θα λάβουν τις επιδοτήσεις τους. Η καθυστέρηση των πληρωμών οφείλεται αποκλειστικά στην υποχρέωση να γίνουν οι ενδεδειγμένοι έλεγχοι, όπως ζητά με δύο επιστολές της η Ευρωπαϊκή Ένωση»
EUROKINISSI