Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για το κάλεσμα Κουρουμπλή: «Η αλεπού στον ύπνο της κοκόρια μαγειρεύει!»

Με μιας άκρως ειρωνική ανακοίνωση απάντησε το ΠΑΣΟΚ στα όσα είπε το πρωί το υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούν για την δημιουργία μιας μεγάλης προοδευτικής παράταξης.

«Η δυναμική του ΠΑΣΟΚ είναι πια δεδομένη. Και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στα κινήματα βγαίνουμε πολλαπλά κερδισμένοι. Η δυναμική μας ενισχύεται γιατί ξαναχτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης με τον πολίτη. Αυτοί που προτίμησαν την γλυκιά καρέκλα της εξουσίας τρέχοντας στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όσοι γρατζουνάνε την πόρτα της ΝΔ, θα κριθούν από τον ελληνικό λαό», είπε φωτογραφλιζοντας και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Και κατέληξε: «Στον κ. Κουρουμπλή και όσους προτείνουν δήθεν συνεργασίες, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, απαντάμε: Η αλεπού στον ύπνο της κοκόρια μαγειρεύει!!», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης.

Νωρίτερα, ο κ. Κουρουμπλής μιλώντας στο North 98 απήυθυνε κάλεσμα στο ΠΑΣΟΚ για κοινη συμπόρευση.

«Η κυβέρνηση βρίσκεται σε μεγάλη δοκιμασία και θα δώσει τη μάχη για να πετύχει. Φανταστείτε να πέσει η κυβέρνηση, ποιος μπορεί να ξέρει πως θα γίνει άλλη κυβέρνηση», ειπε μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ο υπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ λέγοντας οτι ειναι γατζωμένοι θέλοντας συνεχώς να βρίσκονται στην εξουσία. Ο υπουργός Ναυτιλίας παραδέχθηκε πως ειναι δύσκολα τα πράγματα για την κυβέρνηση ας μην γελιόμαστε, αλλά ο στόχος ειναι η αντιμετώπιση του χρέους παρά τα οσα θέτουν οι δανειστές στις διαπραγματεύσεις. Η χώρα πρόσθεσε δεν έπρεπε να φτάσει εδω σε αυτή την καταστροφή ειναι μια χρεοκοπημένη χώρα. Η κυβέρνηση σημείωσε ειναι στα βαθιά νερά αλλά ο Τσίπρας έχει καθαρή ματιά και ο κόσμος αυτό βλέπει, αν δεν ικανοποιήσουμε τον λαό και δεν μας δείξει εμπιστοσύνη θα μας στειλει στα αζήτητα.

Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, στην ιδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί μέσα απο κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μια μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη. Απέναντι στη λαίλαπα του νεοφιλελευθερομού που εκπροσωπεί ο κ. Μητσοτάκης, οι προσπάθειες που γινονται θα πρέπει να εχουν ως στόχο τη συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ειναι ανάγκη να ενωθεί ο χώρος. Στην ερώτηση αν αυτό προκύψει και μέσα απο Υπουργεία, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε ,στην πολιτική δεν πρέπει να λες ποτέ οχι αλλά να εισαι προετοιμασμένος για κάθε τι.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΝΔ εκλέγει την Κυριακή τον «κομματικό στρατό» της με το βλέμμα στο συνέδριο της άνοιξης: Στις κάλπες πάνω από 120.000 πολίτες
Αυτές οι εσωκομματικές εκλογές έχουν και μία ακόμη ιδιαιτερότητα, πραγματοποιούνται σε ένα περιβάλλον μετά τη διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά, με ζωηρά τα σενάρια για ίδρυση νέου κόμματος
τα γραφεία της ΝΔ
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ συνάντησε την Λίνα Μενδώνη: Στο επίκεντρο η αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης πολιτιστικών αγαθών
Συζητήθηκαν, επίσης, οι τρέχουσες και μελλοντικές συνεργασίες του Υπουργείου Πολιτισμού με κορυφαία μουσεία των ΗΠΑ, όπως το Getty, το MET, το Museum of the Bible και τη National Gallery of Art
Λίνα Μενδώνη και Κίμπερλι Γκιλφόιλ
«Χωρίς έρεισμα» οι αντιδράσεις της Τουρκίας για τον ελληνικό θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό, λέει το υπουργείο Εξωτερικών
Νωρίτερα, η τουρκική διπλωματία κατηγόρησε την Ελλάδα ότι πέτυχε την έγκριση από την ΕΕ ενός συμπληρωματικού χάρτη θαλάσσιου σχεδιασμού που επεκτείνεται πάνω σε περιοχές τουρκικής διεκδίκησης
ÓõíÜíôçóç ôïõ õðïõñãïý Åîùôåñéêþí Íßêïõ ÄÝíäéá ìå ôïí Ãåíéêü ÃñáììáôÝá ôïõ ÍÁÔÏ ÃÝíò Óôüëôåíìðåñãê, ôçí Ôñßôç 6 Ïêôùâñßïõ 2020. 
(EUROKINISSI