Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: «Καλό θα είναι ο πρωθυπουργός να ακούει τις προτάσεις μας ώστε να μην εκτίθεται»

Την δευτερολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολίασε με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας ότι «καλό θα είναι ο κ. πρωθυπουργός να ακούει πιο προσεκτικά τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ώστε να μην εκτίθεται».

Επαναλαμβάνει τη θέση του ότι η δεξαμενή των 150.000 κοινωνικών κατοικιών θα προκύψει από νεόδμητες κατοικίες, που θα κατασκευαστούν με κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης κι επίσης πώς τη δεξαμενή θα συμπληρώσουν ιδιωτικές κατοικίες, που θα διαθέσουν προς ενοικίαση οι ιδιοκτήτες τους αξιοποιώντας φορολογικά και άλλα κίνητρα.

«Αντί ο κ. Μητσοτάκης να αστειεύεται για το κόστος του τετραγωνικού μέτρου, στο προσεχές Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ας αναζητήσει την τεχνογνωσία από τους ομολόγους του της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Αυστρίας.

Ίσως του φανεί χρήσιμη, καθώς η κυβέρνησή του ενέταξε μόλις 100 κατοικίες στο Ταμείο Ανάκαμψης ενώ η Πορτογαλία 26.000, η Ιταλία 10.000 και η Ισπανία 20.000 κατοικίες,» σημειώνεται στην ανακοίνωση του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331