Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Καυγάς Ανδρουλάκη – Λιακούλη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα – «Δεν σου επιτρέπω! Εγώ είμαι ο Πρόεδρος κι εγώ αποφασίζω»

Κριτική και από άλλα στελέχη για τους χειρισμούς της υπόθεσης της Προανακριτικής Τριαντόπουλου

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ με μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και την βουλευτή Ευαγγελία Λιακούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκαν βαριές κουβέντες με τον Νίκο Ανδρουλάκη να εξοργίζεται ακούγοντας την Ευαγγελία Λιακούλη.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Χρήστου Τριαντόπουλου και στην Προανακριτική πυροδότησαν τον καυγά ανάμεσα σε Ανδρουλάκη και Λιακούλη καθώς η τελευταία ζήτησε διευκρινίσεις σχετικά με την γραμμή του κόμματος.

«Έγινε μια συνάντηση την Τρίτη στο κόμμα, όπου συζητήθηκε η στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στο αίτημα του κ. Τριαντόπουλου να «περάσει» απευθείας στο Δικαστικό Συμβούλιο και δεν ενημερώθηκα, παρά το γεγονός ότι αφενός είμαι μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής», φέρεται να είπε η βουλευτής Λάρισας. Είπε επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ότι όταν επικοινώνησε με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για να μάθει τη «γραμμή» και εκείνος της απάντησε ότι περιμένει ενημέρωση από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ενώ τα έλεγε αυτά ο Νίκος Ανδρουλάκης της είπε: «Εγώ είμαι ο πρόεδρος και εγώ αποφασίζω. Η πρόταση δυσπιστίας και η Προανακριτική είναι δική μου υπόθεση. Σταματάς τη συζήτηση εδώ και δεν σου επιτρέπω να συνεχίσεις».

Και συνέχισε: «Δεν θα χαλάσεις εσύ το κλίμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Δεν έγινε καμία σύσκεψη, όλα αυτά είναι στη φαντασία σου».

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποκάλεσε την κα Λιακούλη απαράδεκτη και την κατηγόρησε ότι υπονομεύει την ενότητα της παράταξης. «Τι λέτε κυρία μου;», είπε επίσης σε κάποια άλλη στιγμή σε υποτιμητικό ύφος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με την κα Λιακούλη να απαντά: «Προσέξτε πως μου μιλάτε εγώ είμαι βουλευτής του κόμματός σας» και «Δεν σας επιτρέπω να μου μιλάτε εμένα για ενότητα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη: Να αποσύρει τη δήλωση «βεντέτα σημαίνει έγκλημα τιμής»
«Μπροστά στην πρωτοφανή οκταήμερη σιωπή του φιλελεύθερου Πρωθυπουργού για τα αιματηρά γεγονότα στα Βορίζια, ο κ. Μαρινάκης κατέφυγε στα ψέματα και τους γκεμπελισμούς», απαντά το ΠΑΣΟΚ
Παύλος Μαρινάκης
Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Η συνεργασία της Νέας Αριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα Τσίπρα δεν μπορεί να ανατρέψει την ηγεμονία της Δεξιάς
«Μπορεί ένα τέτοιο κοινό ψηφοδέλτιο να διαμορφώσει τους όρους για τη δημιουργία μίας νέας πλειοψηφίας; Μακάρι να ήταν εύκολο, ωραία θα ήταν»
Γαβριήλ Σακελλαρίδης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανάρτηση στο TikTok για τις φοροελαφρύνσεις στη ΔΕΘ για τους νέους – «Για να δούμε τι απάντησαν»
Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι τα μέτρα εγκρίθηκαν ήδη από τη Βουλή στις 7 Νοεμβρίου και στάθηκε ιδιαίτερα στον μηδενισμό φόρου για νέους εργαζόμενους
Κυριάκος Μητσοτάκης
11