Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Πετυχημένο το πρώτο κρας τεστ λέει η Χαριλάου Τρικούπη – Ο χρησμός Ανδρουλάκη για το ραντεβού με Μητσοτάκη

Ικανοποίηση επικρατεί στο επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη από την εμφάνισή του στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή.

Στην Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν επίσης ότι οι συνεχείς αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη από την πρωτολογία του κιόλας στον  Νίκο Ανδρουλάκη έδειξαν ότι στη ΝΔ αναγνωρίζουν πως ο μοναδικός και πιο επικίνδυνος πολιτικός τους αντίπαλος είναι το ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ρωτήθηκε μάλιστα για το αν τελικά θα παίξει το κόμμα του τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε περιδίνηση, και ο ίδιος απάντησε: «Ο λαός τα κρίνει αυτά».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μπήκε επιθετικά από το πρώτο λεπτό στην χθεσινή κοινοβουλευτική μάχη, με τον «αέρα» της επανεκλογής του αλλά και της πορείας του ΠΑΣΟΚ,τουλάχιστον δημοσκοπικά.

Η κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση ήταν σκληρή και στοχευμένη σε συγκεκριμένα θέματα, προκειμένου να αναγκάσει τον αντίπαλό του να απαντήσει.

Αυτό που εκκρεμεί είναι το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το οποίο και χθες (23.10.24) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέφυγε να δώσει απάντηση για το πότε, λέγοντας στους δημοσιογράφους «όλα στην ώρα τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: «Εφόσον έχει ικανοποιήσει ρουσφέτια βουλευτών αναμένουμε την παρέμβαση εισαγγελέα»
Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι η  Δικαιοσύνη πρέπει να καλέσει τον Άδωνι Γεωργιάδη να καταθέσει όλα τα στοιχεία των παράνομων ενεργειών και να εξηγήσει και τη δική του εμπλοκή σε αυτά
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
Κυριάκος Μητσοτάκης σε Φον ντερ Λάιεν για το μπλόκο εφήβων στα social media: Να δημιουργηθεί ευρωπαϊκό πλαίσιο για τον ψηφιακό εθισμό νέων
«Ωστόσο, η εθνική δράση από μόνη της δεν αρκεί. Η εθνική μας πρωτοβουλία μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για αυτή τη ευρύτερη ευρωπαϊκή λύση»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Απαγόρευση πρόσβασης στα social media για ανήλικους κάτω των 15 ετών από 1.1.27 ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης με βίντεο στο TikTok και... 6-7
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε το βίντεο λέγοντας 6 - 7 και κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια που έχει γίνει εμμονή τα τελευταία χρόνια για πολλά παιδιά - Επιστολή στην Φον ντερ Λάιεν
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 123