Πολιτική

Πάτρα: Επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία της ΝΔ Αχαΐας

Επίθεση στα γραφεία της διοικούσας επιτροπής εκλογικής περιφέρειας Αχαΐας της ΝΔ, που βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας, εξαπέλυσαν, περίπου στις 12:30 το μεσημέρι, αντιεξουσιαστές.

Οι δράστες ανέβηκαν στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας που στεγάζονται τα γραφεία της ΝΔ, στη διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Ερμού στο κέντρο της Πάτρας και στη συνέχεια έγραψαν συνθήματα έξω από την κλειστή πόρτα υπέρ του φυλακισμένου και απεργού πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη. Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν μπογιές και φυλλάδια.

Αμέσως μετά οι δράστες έφυγαν από την πολυκατοικία, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

«Η επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Πάτρα  από θρασύδειλους τραμπούκους, δεν πρόκειται να τρομοκρατήσει κανέναν. Η λειτουργία του κράτους Δικαίου βασίζεται στην εφαρμογή των νόμων και αυτή είναι αταλάντευτη επιλογή της κυβέρνησης. Οι ακραίες μειοψηφίες τραμπούκων που μέσα σε ένα τοξικό κλίμα προσπαθούν να επιβάλουν τις απόψεις τους με βανδαλισμούς, πέφτουν στο κενό.  Η Δημοκρατία είναι πιο δυνατή από τις πράξεις τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψω η χώρα μου να περάσει κρίση σαν αυτή που μας γονάτισε το 2015 – Μερτς: Έχουμε τεράστιο σεβασμό για την Ελλάδα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος ευρωπαίος ηγέτης που επισκέφθηκε την Καγκελαρία μετά την εκλογή Μερτς
Κυριάκος Μητσοτάκης και Φρίντριχ Μερτς 22
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 7