Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Χυδαία, απάνθρωπη και ρατσιστική επίθεση κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου

Παρέμβαση έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σχετικά με την επίθεση που δέχεται μέσω social media από την Κυριακή (18.3.2024) ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Σημειώνεται πως ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος δέχεται σκληρή κριτική για την παρέμβασή του μετά την ομιλία της πρόεδρου του συλλόγου των θυμάτων στα Τέμπη, Μαρία Καρυστιανού, στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο Παύλος Μαρινάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε:

«Από χθες ο ευρωβουλευτής της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Στέλιος Κυμπουρόπουλος – Stelios Kympouropoulos δέχεται συντονισμένα μια χυδαία, απάνθρωπη και ρατσιστική επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανώνυμα, κυρίως, προφίλ επιτίθενται στον ευρωβουλευτή, επειδή “τόλμησε” να τοποθετηθεί δημοσίως με νηφαλιότητα».

Και κατέληξε: «Οι συντάκτες αυτών των αποτρόπαιων σχολίων δεν είναι δυνατόν να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και να μένουν ατιμώρητοι».

 

 

Η ανάρτηση του Κυμπουρόπουλου:

«Πριν λίγο, ολοκληρώθηκε η Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου σχετικά με την αναφορά του “Συλλόγου Τέμπη 2023”.

Ευχαριστούμε την κυρία Καρυστιανού και τον κύριο Ασλανίδη για την αναφορά και την παρουσία τους εδώ.

Εκ προοιμίου, στέκομαι με απεριόριστο σεβασμό απέναντι στον πόνο σας κι όλων των οικογενειών των θυμάτων.

Αλλά κι αυτών που επέζησαν και κουβαλάνε πολλά σωματικά και ψυχικά τραύματα.

Κανείς δε μπορεί να σας στερήσει το δικαίωμα αναζήτησης της αλήθειας αλλά και να εκφράσετε την οδύνη και τον πόνο σας όπως το νιώθετε.

Από εδώ και πέρα, το λόγο έχει, προφανώς, η Δικαιοσύνη.

Η Ελλάδα είναι ένα ευνομούμενο κράτος.

Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και το δικαστικό σώμα.

Kαι πιστεύω ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων δεδομένης της σημασίας και της τραγικότητας της υπόθεσης.

Θέλουμε να χυθεί φως στην υπόθεση και να τιμωρηθούν οι ένοχοι για ευθύνες και παραλείψεις, όπου κι αν αυτές βρίσκονται.

Και πρέπει να γίνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να διευκολυνθεί η αναζήτηση της αλήθειας κι η απόδοση της δικαιοσύνης.

Πρόσφατα, η Δικαιοσύνη όρισε και νέο πραγματογνώμονα. Αυτό είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Από την άλλη, μια τέτοια υπόθεση μας αφορά όλους και δεν πρέπει να έχει κομματικό πρόσημο, καθώς αυτό δε συμβάλλει προς την κατεύθυνση της απόδοσης ευθυνών.

Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, αναμένουμε την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης.

Να ρίξει φως στην υπόθεση. Αλλά και ν’ αποτελέσει εφαλτήριο για να διασφαλίσουμε ασφαλείς σιδηροδρόμους στην Ελλάδα.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την παρουσία σας εδώ σήμερα».

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
6
«Πονοκέφαλος» στο στρατόπεδο Τσίπρα για το κόμμα Καρυστιανού – Πώς επηρεάζονται οι εκλογικές δεξαμενές του πρώην πρωθυπουργού
Παρά την έντονη δημοσιότητα που συνοδεύει τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δεν επιβεβαιώνουν τη δυναμική που προσδοκούσε
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας 17