Πολιτική

Περιμένοντας το πρώτο πακέτο μέτρων για τον κορονοϊό – Όλες οι πληροφορίες

Λίγο πριν ανακοινωθεί το πρώτο πακέτο μέτρων για τον κορονοϊό η σημερινή σύσκεψη του newsit.gr ασχολήθηκε με όλες τις απορίες για τα καταστήματα που μένουν ανοικτά και γι αυτά που κλείνουν.

Το μπέρδεμα είναι μεγάλο με αυτή την ιστορία. Ποιος αποζημιώνεται; Επίσης όποιος κλείνει δεν μπορεί να κάνει καμία απόλυση. Την ίδια ώρα η ανάπτυξη έχει σημειώσει βουτιά και το 2020 θεωρείται μια χαμένη χρονιά. Μια σκέψη είναι να χρησιμοποιηθούν πόροι από το ΕΣΠΑ. Επίσης, το Eurogroup θα συνεδριάζει κάθε εβδομάδα.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν εδώ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι προσδοκίες της κυβέρνησης από τη συνάντηση με τους «σκληρούς» των μπλόκων – Οι απαράβατοι όροι και το μήνυμα
Η νέα συνάντηση Μητσοτάκη – αγροτών «κλείδωσε» μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις, κι ενώ η κυβέρνηση έχει κάνει απολύτως σαφές, ότι δεν πρέπει να περιμένουν επιπλέον μέτρα πέραν αυτών που έχουν ήδη ανακοινωθεί
τρακτέρ
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ζήτησε μόνη της την άρση της ασυλίας της από την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα
«Στη χώρα καταγωγής μου, την Ελλάδα, έχει κατατεθεί αγωγή εναντίον μου από πολιτικούς αντιπάλους. Είμαι απολύτως βέβαιη ότι οποιαδήποτε αμερόληπτη δικαστική εξέταση θα αποδείξει αδιαμφισβήτητα την αθωότητά μου»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ