Πολιτική

Πέτσας: Δεν θα επανέλθει η καθημερινή ενημέρωση δια ζώσης από Τσιόδρα και Χαρδαλιά – Προς το παρόν μόνο γραπτώς

Ο κορονοϊός με βάση τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας κινείται σε φυσιολογικά επίπεδα και ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο στοίχημα που είναι το άνοιγμα των συνόρων μας, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Στο ερώτημα αν σχεδιάζουν να επαναφέρουν την καθημερινή ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα και το Νίκο Χαρδαλιά, ο κ. Πέτσας είπε ότι δεν θα επανέλθει η δια ζώσης ενημέρωση και θα γίνεται καθημερινά μόνο γραπτώς.

Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε και στη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον Ιταλό ομόλογό του, Λουίτζι ντι Μάιο. «Στην ατζέντα των συνομιλιών τους βρίσκονται θέματα διεθνούς και διμερούς ενδιαφέροντος», επεσήμανε και τόνισε ότι «αναμένεται σε λίγη ώρα να υπογραφεί η συμφωνία για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών μεταξύ των δύο χωρών» προσθέτοντας ότι αναλυτικές δηλώσεις θα γίνουν στη συνέχεια από τους δύο υπουργούς. «Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική συμφωνία. Μια ιστορικής σημασίας εξέλιξη για την πατρίδα μας», υπογράμμισε.

Δείτε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8