Πολιτική

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η προσπάθεια Αϋφαντή να εμπλέξει την Σαμπιχά Σουλειμάν στην προσωπική του ατζέντα

Για “προσωπική πικρία” κάνουν λόγο πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις αποκαλύψεις που έκανε ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος Αϋφαντής, για την Σαμπιχά Σουλεϊμάν, η οποία αποκλείστηκε από υποψήφια το 2014, ύστερα από παρέμβαση της τουρκικής πρεσβείας.  

Πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι “ο κ. Αϋφαντής έχει εδώ και αρκετά χρόνια απομακρυνθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όχι τόσο για τις απόψεις του, αλλά κυρίως για τη συνωμοσιολογική διάσταση των θέσεών του στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και για την ασυνάρτητη συμπεριφορά του.
Στη θητεία του δε, αργότερα, ως Πρέσβης στη Τεχεράνη, είχε υποστεί πειθαρχική δίωξη, επί υπουργίας Κοτζιά, για ζήτημα οικονομικών ατασθαλιών με τις βίζες.
Ενδεχομένως, λοιπόν, η σπουδή του να επιτεθεί σήμερα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, να έχει να κάνει όχι μόνο με τις απόψεις του, αλλά και με τη προσωπική του πικρία.
Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με μια υπόθεση του 2014 για την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τοποθετήθηκε σαφώς πριν 9 χρόνια.
Το μόνο μας σχόλιο ότι η προσπάθειά του να εμπλέξει την Σαμπιχά Σουλειμάν στην προσωπική του ατζέντα και τα πολιτικά του παιχνίδια, είναι απαράδεκτη”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψω η χώρα μου να περάσει κρίση σαν αυτή που μας γονάτισε το 2015 – Μερτς: Έχουμε τεράστιο σεβασμό για την Ελλάδα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος ευρωπαίος ηγέτης που επισκέφθηκε την Καγκελαρία μετά την εκλογή Μερτς
Κυριάκος Μητσοτάκης και Φρίντριχ Μερτς 22
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 7