Πολιτική

Ποια κόμματα αντέδρασαν με την επιλογή Σταυρίδη στην προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ

Η ανάθεση της προεδρίας του ΤΑΙΔΕΠ στον Στέλιο Σταυρίδη προκάλεσε την αντίδραση των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Δράσης.

Ενδεικτική των προθέσεων της κυβέρνησης είναι, σύμφωνα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-EKM Ηρώ Διώτη, η τοποθέτηση στην προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ του κ. Στ. Σταυρίδη, ο οποίος, όπως αναφέρει η κα Διώτη, ήταν διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Piscines Ideales, υποψήφιος στις εκλογές με τον κ. Τζήμερο και πρόσφατα διορισμένος ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της υπό ιδιωτικοποίηση ΕΥΔΑΠ.

«Η κραυγαλέα επιλογή του κ. Σταυρίδη ως προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ δίνει το σαφές μήνυμα στην τρόικα και τους κερδοσκόπους των “αγορών” ότι οι εταιρείες κοινής ωφέλειας και η δημόσια περιουσία εκποιούνται άμεσα και με επαχθείς όρους από πειθήνιους εκφραστές των μνημονιακών πολιτικών» σημειώνει η κ. Διώτη.
 
Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ Σταυρίδη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ δήλωσε: «Τσιμέντο να γίνει! Το ξέρει καλά το παιχνίδι».
 
Από την πλευρά του κόμματος Δράση, το γραφείο Τύπου του κόμματος χαιρέτησε την ανάθεση της προεδρίας του ΤΑΙΠΕΔ στον Στέλιο Σταυρίδη. «Ο νέος πρόεδρος είναι πραγματικός άνθρωπος της αγοράς που δημιουργεί την ελπίδα ότι θα εμφυσήσει νέα πνοή στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Στέλιος Σταυρίδης νεος επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ

Παραιτήθηκε και ο γ.γ. Βιομηχανίας Σπύρος Ευσταθόπουλος

Μεταβιβάζονται στο ΤΑΙΠΕΔ τρία ακίνητα


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28