Πολιτική

“Πόλεμος” Άδωνι στην κυβέρνηση – Οι τρομοκράτες και τα δύσκολα μέτρα

"Να μην διανοηθεί να αφήσει τρομοκράτες έξω" προειδοποίησε την κυβέρνηση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στα δύσκολα μέτρα που πρέπει να παρθούν.

“Η κυβέρνηση πρέπει να είναι έτοιμη για δύσκολα μέτρα, με εύκολα λεφτά δεν παίρνουμε”, τόνισε ο πρώην υπουργός, μιλώντας στην εκπομπή mega σαββατοκύριακο.

Ακόμη, εξέφρασε την πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας όσον αφορά στην τρομοκρατία, ρίχνοντας… προειδοποιητικές βολές στην κυβέρνηση: “Να μην διανοηθεί να αφήσει τρομοκράτες έξω”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η κυβέρνηση θα έχει τεράστιο πολιτικό πρόβλημα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Η ιδέα ότι, επειδή τους εκβιάζουν οι αντι-εξουσιαστές, θα αφήσουν τον Σάββα Ξηρό έξω, είναι αδιανόητη για τη Νέα Δημοκρατία και αν γίνει κάτι τέτοιο θα συγκρουστούμε πολιτικά“, τόνισε ο πρώην υπουργός Υγείας.

Περί διαπραγματεύσεων

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης σημείωσε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίσει αυτό που έχει ξεκινήσει από την συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου κι έπειτα, δηλαδή “να κοροϊδεύει τους έξω και να κοροϊδεύει τους μέσα ταυτόχρονα δεν θα πάρουμε φράγκο και θα χρεοκοπήσουμε“.

Άδωνις: Ο Τσίπρας δεν έχει πολύ χρόνο – Μια εβδομάδα, δέκα ημέρες…

Ακόμη, συμβούλευσε τον Αλέξη Τσίπρα να πει την αλήθεια στον εαυτό του, στους βουλευτές του και στον λαό του.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ακόμη: “Η αλήθεια είναι ότι η τρόικα είναι παρούσα, το μνημόνιο είναι παρών, τα μέτρα του μνημονίου είναι παρόντα“.

“Αν τα κάνει γρήγορα θα πάρει τα λεφτά και μπορεί να διαπραγματευτεί κάτι πολύ καλύτερο για το μέλλον αλλά δεν πρέπει να χάσει άλλο χρόνο γιατί η Ελλάδα δεν έχει χρόνο για χάσιμο”, συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ και υπογράμμισε ακόμη πως “πρέπει να ξέρουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ότι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ψηφίσουν δύσκολα μέτρα γιατί με εύκολα μέτρα λεφτά δεν παίρνουμε“.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 36