Πολιτική

“Πόλεμος” ΣΥΡΙΖΑ – Γεωργιάδη! “Είχε ξεχάσει πως είχε εταιρία στην Κύπρο” – “Τους έχω στείλει ήδη εξώδικο”

«Ο αντιπρόεδρος της Ν Δ κ. Α. Γεωργιάδης, αφού πρώτα παραδέχθηκε ότι... επί 10 συναπτά έτη "είχε ξεχάσει" πως είχε μια εταιρία στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να μην την δηλώνει, ως όφειλε, στο Πόθεν Έσχες του, τώρα απειλεί και με αγωγές» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, 'Α. Γεωργιάδη.

«Αν επιθυμεί τόσο πολύ να προβεί σε αγωγές» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ας το κάνει, στρεφόμενος πρώτα εναντίον του εαυτού του και συνεχίζοντας με τον σημερινό πρόεδρο του κόμματός του, και τους υπόλοιπους 16 βουλευτές της ΝΔ, που όλοι μαζί είχαν καταθέσει στις 25 Αυγούστου 2015 ερώτηση για την “εξωχώρια εταιρία” του κ. Π. Χαΐκάλη στην Κύπρο».

«Εκτός αν μας εξηγήσει, σε επόμενο μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ότι την είχαν κάνει “εκ παραδρομής”…» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο twitter ανέφερε: «Τους έχω στείλει ήδη εξώδικο για τις χθεσινές περί off shore ανακοινώσεις τους και αν δεν ανακαλέσουν θα καταθέσω αγωγή στο Κόμμα του Σύριζα για να μου πληρώσουν αποζημίωση. Τα χαρτιά που παρέλαβα από τις Κυπριακές Αρχές αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς μου».

Ο “πόλεμος” ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Άδωνι Γεωργιάδη ξεκίνησε την Τετάρτη (02.05.20148) με αφορμή ένα δημοσίευμα περί ύπαρξης offshore στην Κύπρο. Ο Κ. Γεωργιάδης διέψευσε τις φήμες με ένα post στο Facebook.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για συμφωνία Ισραήλ – Χαμάς: «Όλα τα μέρη πρέπει να τηρήσουν πλήρως τους όρους – Έτοιμη η Ελλάδα να διαδραματίσει τον ρόλο της»
Το υπουργείο Εξωτερικών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι χαιρετίζει την επίτευξη μιας συμφωνίας για τη λήξη του πολέμου στη Γάζα
Πανηγυρισμοί για την επιστροφή των ομήρων
Το δηκτικό σχόλιο Μητσοτάκη για την απουσία Σαμαρά στην παρουσίαση βιβλίου του Στυλιανίδη, η χειραψία με Καραμανλή και τα «πηγαδάκια»
Επρόκειτο για ξεκάθαρο μήνυμα από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση να ανταποκριθεί στην επαναπροσέγγιση που έχει επιχειρηθεί
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 22
Σκληρή απάντηση της Αθήνας στις δηλώσεις της Ζαχάροβα: Κατάφωρη παραβίαση η τουρκική εισβολή στην Κύπρο – «Ατυχής αναφορά» για το πραξικόπημα του 1974
Οι διπλωματικές πηγές, παρέπεμψαν στη διεθνή κοινότητα για το Κυπριακό ως «ευθεία παραβίαση του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και των Ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών»
EPA 88