Πολιτική

“Πόλεμος” ΣΥΡΙΖΑ – Γεωργιάδη! “Είχε ξεχάσει πως είχε εταιρία στην Κύπρο” – “Τους έχω στείλει ήδη εξώδικο”

«Ο αντιπρόεδρος της Ν Δ κ. Α. Γεωργιάδης, αφού πρώτα παραδέχθηκε ότι... επί 10 συναπτά έτη "είχε ξεχάσει" πως είχε μια εταιρία στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να μην την δηλώνει, ως όφειλε, στο Πόθεν Έσχες του, τώρα απειλεί και με αγωγές» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, 'Α. Γεωργιάδη.

«Αν επιθυμεί τόσο πολύ να προβεί σε αγωγές» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ας το κάνει, στρεφόμενος πρώτα εναντίον του εαυτού του και συνεχίζοντας με τον σημερινό πρόεδρο του κόμματός του, και τους υπόλοιπους 16 βουλευτές της ΝΔ, που όλοι μαζί είχαν καταθέσει στις 25 Αυγούστου 2015 ερώτηση για την “εξωχώρια εταιρία” του κ. Π. Χαΐκάλη στην Κύπρο».

«Εκτός αν μας εξηγήσει, σε επόμενο μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ότι την είχαν κάνει “εκ παραδρομής”…» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο twitter ανέφερε: «Τους έχω στείλει ήδη εξώδικο για τις χθεσινές περί off shore ανακοινώσεις τους και αν δεν ανακαλέσουν θα καταθέσω αγωγή στο Κόμμα του Σύριζα για να μου πληρώσουν αποζημίωση. Τα χαρτιά που παρέλαβα από τις Κυπριακές Αρχές αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς μου».

Ο “πόλεμος” ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Άδωνι Γεωργιάδη ξεκίνησε την Τετάρτη (02.05.20148) με αφορμή ένα δημοσίευμα περί ύπαρξης offshore στην Κύπρο. Ο Κ. Γεωργιάδης διέψευσε τις φήμες με ένα post στο Facebook.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
6
«Πονοκέφαλος» στο στρατόπεδο Τσίπρα για το κόμμα Καρυστιανού – Πώς επηρεάζονται οι εκλογικές δεξαμενές του πρώην πρωθυπουργού
Παρά την έντονη δημοσιότητα που συνοδεύει τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δεν επιβεβαιώνουν τη δυναμική που προσδοκούσε
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας 15