Πολιτική

Politico: Η αναβολή του Eurogroup δεν είναι το τελειωτικό χτύπημα για την Ελλάδα

Η αναβολή του Eurogroup της Μεγάλης Πέμπτης από τον Γερούν Νταισελμπλουμ μπορεί να είναι εμπόδιο αλλά σίγουρα δεν είναι το τελειωτικό χτύπημα για την Ελλάδα, γράφει σήμερα το Politico.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται, η συμφωνία θα επιτευχθεί στα μεσα Μαΐου και οι τακτικές καθυστέρησης τόσο από την Ελλάδα όσο και από τους δανειστές της δεν είναικάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

Η Ελλάδα παίζει το παιχνίδι της για να ικανοποιήσει το εσωτερικό της ακροατήριο και την ίδια ώρα οι δανειστές μετά από 7 χρόνια διαπραγματεύσεων δεν ενδιαφέρονται για ένα συμβιβασμό χαμηλής ποιότητας…
Όπως ανέφερε Ολλανδός κυβερνητικός αξιωματούχος στο Politico, «Μας ενδιαφέρει η ποιότητα και όχι η ταχύτητα».

πηγη: Politico
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
11