Πολιτική

Πως ανακοίνωσε το Star το “άκυρο” του Καμμένου για τη συνέντευξη

Με μια λιτή ανακοίνωση το Star έκανε γνωστό ότι τελικά ο Πάνος Καμμένος δεν θα δώσει συνέντευξη αύριο στη Μάρα Ζαχαρέα και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Το Star επιβεβαιώνει επίσης πως ο κ. Καμμένος ζήτησε τη μετάθεση της συνέντευξης για μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον κ. Τσίπρα την Παρασκευή.

Η ανακοίνωση του star αναφέρει χαρακτηριστικά: Ο κύριος Πάνος Καμμένος ανέβαλε τη συνέντευξη που θα παραχωρούσε αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star για μετά τη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό που θα γίνει την Παρασκευή 11.1.19.

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος θα συναντηθούν τελικά την Παρασκευή, 11.01.2019, μετά την “εμπλοκή” που παρουσιάστηκε για το… ιδιότυπο debate των δύο ανδρών σε “απέναντι” τηλεοπτικά “παράθυρα”!

[read4more]

Το παρασκήνιο είναι έντονο και οι τελευταίες πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ο Πάνος Καμμένος ακύρωσε την συνέντευξη που είχε “κλείσει” στο Star, το βράδυ της Τετάρτης, 09.01.2019. Όλα αυτά ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είχε επισημοποιήσει πως πρόκειται να δώσει συνέντευξη επίσης αύριο, Τετάρτη 09.01.2019, στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε απόψε στον Πάνο Καμμένο και του ζήτησε να συναντηθούν την Παρασκευή το πρωί. Πηγές των ΑΝΕΛ τονίζουν πως ο υπουργός Άμυνας, καλή τη πίστει αποφάσισε να ακυρώσει την συνέντευξή του στο Star και να την μεταθέσει για την επόμενη Παρασκευή, 18.01.2019.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας των δύο ανδρών εξέφρασε την δυσφορία του για το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να δώσει συνέντευξη μία ώρα μετά προφανώς για να του απαντήσει σε όσα ο πρώτος θα είχε ήδη πει, δημιουργώντας την εντύπωση ότι η κυβέρνηση βρίσκεται υπό διάλυση.

Μετά από συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες, αποφασίστηκε ο Πάνος Καμμένος να αναβάλλει την συνέντευξή του για το επόμενο διάστημα, όπως προαναφέραμε, ενώ επίσης συμφώνησαν να συναντηθούν την Παρασκευή, καθώς ο πρωθυπουργός την Πέμπτη, 10.01.2019, θα είναι απασχολημένος με την επίσημη επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, στην Αθήνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το κλείσιμο 204 καταστημάτων των ΕΛΤΑ έφερε και γαλάζιες αντιδράσεις – Η διαβεβαίωση για κατ’ οίκον εξυπηρέτηση
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο ετήσιος τζίρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι 15 εκατ. ευρώ, κι ενώ το ετήσιο κόστος λειτουργίας είναι πολλαπλάσιο και αγγίζει τα 90 εκατ. ευρώ
ΕΛΤΑ 16
Στην Αθήνα σήμερα η νέα πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Η πρώτη της επίσημη υποχρέωση και το πάρτι προς τιμήν της
Η πρώτη επίσημη υποχρέωση Κίμπερλι Γκίλφοϊλ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη όταν θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 16
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας στα «κάγκελα» για τα πατίνια στην Αθήνα: «Η πόλη ανήκει σε όλους» – «Είναι θέμα υπουργείου»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας καλεί τον Δήμο Αθηναίων να προχωρήσει άμεσα σε ρύθμιση με στόχο την προστασία πεζών και ΑμεΑ
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας 11
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
«Η Ελληνική Κυβέρνηση θα στέκεται πάντα δίπλα στο Ιερό Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, θα το στηρίζει, έτσι ώστε να διαφυλάξει στην αιωνιότητα αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό καθεστώς το οποίο μας κληροδοτήθηκε από τους προγόνους μας»
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου