Πολιτική

Πως σε υπνωτίζει η Μιράντα Ξαφά

Όταν ακούς τη Μιράντα Ξαφά να σου μιλά, ακόμα και στην τηλεόραση, νομίζεις ότι βρίσκεσαι απέναντι σε υπνωτιστή.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ήρεμο μέχρι ακινησίας ύφος, η χαμηλή χωρίς τονικές διακυμάνσεις βραχνή  φωνή, το απόμακρο ως απόκοσμο  ύφος, το βλέμμα που κατευθύνεται στο άπειρο,  σε παρασέρνουν σε ατραπούς κατάστασης νιρβάνα  και στο τέλος μπορεί και να πειστείς όταν σου λέει πως «δεν είναι πατριωτικό καθήκον να έχω τις καταθέσεις στην Ελλάδα», πως «η ύφεση μετά τα capital controls θα είναι πολύ μεγάλη», πως «εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ χάθηκαν 25 δις. στις τράπεζες».
Όταν ξυπνήσεις βέβαια θα διαπιστώσεις πως η ύφεση ήταν πολύ μα πάρα πολύ μικρή σε πείσμα των γκουρού της οικονομικής ανάλυσης,  η μαζική έξοδος των καταθέσεων στο εξωτερικό ή στα σεντούκια κόντεψε να στείλει τη χώρα στα βράχια και στη δραχμή.
Κι΄ όταν ρίξεις νερό στο πρόσωπο θα διαπιστώσεις πως οι περί οικονομίας προφητείες  της Μιράντας Ξαφά, δεν ήταν παρά άλλη μία λανθασμένη πρόβλεψη, όπως σχεδόν όλες εκείνες που ξεκινούν από αντιπολιτευτική βάση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από Όλυμπο: «Νέος αναπτυξιακός πυλώνας» μετά την ένταξη στην UNESCO – 400 εκατ. ευρώ για την ορεινή ανάπτυξη
Στόχος η επέκταση του Πάρκου κατά 60% - Ο πρωθυπουργός έκλεισε την ομιλία του με στίχους του Κωστή Παλαμά - «Η Ελλάδα έχει ακόμη κορυφές που δεν έχει πατήσει»
Στιγμιότυπο από την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση για την ένταξη του Ολύμπου στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO (Πηγή φωτογραφίας: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
«Πυρά» Μαρινάκη κατά Ανδρουλάκη για τις επιστολές Μητσοτάκη και τα «Γαλάζια σου γράμματα»: «Ειρωνείες» και «εύκολη αντιπολίτευση»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά στην ειρωνική αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις επιστολές του πρωθυπουργού προς την πρόεδρο της Κομισιόν και παραθέτει τέσσερις ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού
Παύλος Μαρινάκης και Νίκος Ανδρουλάκης
Παπασταύρου για δημοσιεύματα περί πιέσεων από Γκιλφόιλ: «Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα» – «Σε ιστορικά υψηλό οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ»
Τι απάντησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τα όσα αναφέρει η Wall Street Journal και τις φερόμενες παρεμβάσεις της Αμερικανίδας πρέσβειρας - Τι είπε για Chevron, ExxonMobil και τις ενεργειακές επενδύσεις
Σταύρος Παπασταύρου 6