Πολιτική

Πως θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες το Πάσχα συζήτησαν Μητσοτάκης – Ιερώνυμος

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη πέρασε το πρωί της Παρασκευής (26.03.2021) ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Το κλίμα στη συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ήταν καλό. Οι δυο άνδρες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, την εξέλιξη της πανδημίας και την υλοποίηση του σχεδίου της κυβέρνησης για την αντιμετώπισή της και η συνάντηση, σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, έγινε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών τους.

mitsotakis ieronymos maximou

Αυτό… επισήμως. Γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν πως τη συζήτηση που είχαν πρωθυπουργός και Αρχιεπίσκοπος απασχόλησε και το πως θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες το Πάσχα.

mitsotakis ieronymos maximou

Σχεδόν 40 μέρες απομένουν έως το Πάσχα και η συζήτηση για το αν φέτος θα γιορτάσουμε με… «κανονικότητα» ή όπως πέρυσι, έχει «ανάψει».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απόφαση δεν έχει ληφθεί. Το πως θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες το Πάσχα θα καθοριστεί από την επιδημιολογική εικόνα εκείνης της περιόδου αλλά και από τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων.

Φωτογραφίες: Γ.Τ. Πρωθυπουργού/ Δημήτρης Παπαμήτσος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βολές προς πάσα κατεύθυνση από Σπίρτζη στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - «Η διαθεσιμότητά μου θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του κόμματος»
Ο πρώην υπουργός αποκάλεσε το συνέδριο ως «συνέδριο συρρίκνωσης» ασκώντας κριτική στην ηγεσία του κόμματος αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη
Χρήστος Σπίρτζης
Μητσοτάκης για την απόφαση του ΣτΕ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Η Ελλάδα σταματά να αποτελεί παγκόσμια εξαίρεση, τέλος οι ιδεοληψίες»
Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του τόνισε πως από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, τα παιδιά θα σταματήσουν να φεύγουν από την πατρίδα τους για σπουδές
Κυριάκος Μητσοτάκης
3