Πολιτική

Πόσα debate θέλει ο Βενιζέλος – Σύσκεψη με υπουργούς και στελέχη

Τέσσερα debate θέλει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Δυο μόνο με τον Αντώνη Σαμαρά και τα άλλα 2 με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Αυτή θα είναι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ γιατί όπως λένε η προεκλογική αντιπαράθεση θα πρέπει να είναι μια αντιπαράθεση θέσεων και προτάσεων και πρέπει να υπάρξει πλούσιος και δημιουργικός πολιτικός διάλογος.

Για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, παρά τα όποια παρατράγουδα δηλώνουν ικανοποιημένοι. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ανακοινωθούν στα μέσα της εβδομάδας.

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση παρότρυνση του Δημήτρη Ρέππα στα κορυφαία στελέχη του κόμματος να τολμήσουν να εκτεθούν στις μεγάλες περιφέρειες και να μην κρυφτούν πίσω από την σιγουριά του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Γι’ αυτό και ο ίδιος όπως ανακοίνωσε θα εκτεθεί στην Β Αθήνας και όχι στην Αρκαδία όπως συνήθιζε τα τελευταία χρόνια.

Στο μεταξύ, σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και με τη συμμετοχή υπουργών που ανήκουν στο κόμμα συγκλήθηκε για το μεσημέρι στα γραφεία της Ιπποκράτους. Σύμφωνα με πληροφορίες θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου (πολυνομοσχέδια, τροπολογίες κλπ) αλλά και θέματα σχετικά με την εκλογική προετοιμασία του κόμματος.

Ανάμεσα στα στελέχη που κλήθηκαν να μετάσχουν είναι οι Μιχάλης Καρχιμάκης, ‘Αννα Διαμαντοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Δημήτρης Ρέππας, Κώστας Σκανδαλίδης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Πέτρος Ευθυμίου, Χρήστος Πρωτόπαππας και Φώφη Γεννηματά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν σε Μητσοτάκη: Μοντέλο οικονομικής προόδου η Ελλάδα – «Πιο κοντά από ποτέ οι δύο χώρες»
Ο Γάλλος πρόεδρος κάλεσε τις επιχειρήσεις της χώρας του να επενδύσουν στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στην ευθυγράμμιση των γεωστρατηγικών συμφερόντων ανάμεσα σε Αθήνα και Παρίσι
Μητσοτάκης και Μακρόν 5
Τα μηνύματα Μητσοτάκη και Μακρόν και η «μπετόν αρμέ» αδιαπραγμάτευτη ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής
Ιδιαίτερη σημασία έδωσαν και οι δύο ηγέτες στο άρθρο 42 παράγραφος 7 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο προβλέπει αμοιβαία στρατιωτική συνδρομή μεταξύ κρατών-μελών σε περίπτωση επίθεσης
Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν
Γαλλικά ΜΜΕ: «Στην Αθήνα ο Μακρόν, επανεκκινεί τη στρατηγική εταιρική σχέση Γαλλίας – Ελλάδας»
Ο τηλεοπτικός σταθμός BFM επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στις δηλώσεις των δύο ηγετών αναφορικά με τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή και τα όσα ανέφεραν για την ανάγκη επιστροφής της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή
μακρον
Μητσοτάκης – Μακρόν: Αυτές ειναι οι δύο συμφωνίες που υπέγραψαν για την στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας
Η συμφωνία προβλέπει ακόμα καλύτερο συντονισμό με τη Γαλλία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ισχυροποιώντας τη θέση της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές αποφάσεις
Η στιγμή που ο Μακρόν και ο Μητσοτάκης υπογράφουν τις συμφωνίες 15