Πολιτική

Πόθεν έσχες Σταθάκη: Σπίτια, αυτοκίνητα και καταθέσεις 2,1 εκατ. ευρώ

28.113,23 ευρώ από τη βουλευτική αποζημίωση και 44.521, 97 ευρώ από λοιπά εισοδήματα δήλωσε στο πόθεν έσχες του ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης. Έχει στην κατοχή του 13 από τα συνολικά 51 ακίνητα στα οποία έχει εγγραφές η οικογένειά του, ενώ 33 ανήκουν στη σύζυγό του και δυο στα παιδιά του.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια Σταθάκη δηλώνει 51 εγγραφές ακινήτων σε 51 ακίνητα σε Χανιά, Κορινθία, Αττική και Αχαΐα με τον Υπουργό να έχει στη δική του κατοχή τα 13 εξ αυτών.

Σε σημαντική πώληση μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων προχώρησε τη χρονιά που εξελέγη βουλευτής ο νυν υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, μειώνοντας το χαρτοφυλάκιό του και ειδικότερα στα αμοιβαία κεφάλαια διάσημων ξένων επενδυτικών οίκων.

Συγκεκριμένα εμφανίζεται να έχει πουλήσει αμοιβαία κεφάλαια της BLACKROCK GLOBAL με τίμημα 54.811,84 ευρώ, μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων της SISE EURO CORPORATE εισπράττοντας 29.447,98 ευρώ αλλά και μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων της MORGAN STANLEY, εισπράττοντας 58.373, 4 ευρώ.

Κατά τα λοιπά διατήρησε τα μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων της ALPHA BLUE CHIPS, ALPHA BRIC και SISE BRIC FUND συνολικής αξίας αποτίμησης 218.643 ευρώ. Παράλληλα διατήρησε μετοχές της HELLENIC SEAWAYS αξίας κτήσης 81.187,5 ευρώ.

Μαζί με τη σύζυγό του ο κ. Σταθάκης δηλώνει τραπεζικές καταθέσεις 2,1 εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες της Ελλάδας και της Κύπρου, ενώ η οικογένεια έχει στην κατοχή της και δύο αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προβλήματα με το καλημέρα στη Βουλή στη συζήτηση για την Προανακριτική - Το χρονόμετρο, οι ενστάσεις και οι εντάσεις
Ένταση από τα... αποδυτήρια με την υποβολή ενστάσεων επί της διαδικασίας για τη σύσταση Προανακριτικής με καταγγελίες και προαναγγελίες αποχωρήσεων
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής
Live η συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής - Οι 14 κάλπες και η μυστική ψηφοφορία
Η συζήτηση αναμένεται να ξεκινήσει με ενστάσεις επί της διαδικασίας με αιχμή τον τρόπο, που αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από την Διάσκεψη των Προέδρων, να διεξαχθεί η ψηφοφορία ανά πρόταση
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής
«Καζάνι που βράζει» η Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής: Σήμερα η ψηφοφορία για παραπομπή Καραμανλή – Τι θα πει ο Μητσοτάκης
Η ψηφοφορία για τους βουλευτές της ΝΔ έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η «γαλάζια» πρόταση να μη λάβει τις 154 θετικές ψήφους
Βουλή 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία στο 8% και δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία έξι χρόνια
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»
3