Πολιτική

Πόθεν έσχες: Στον εισαγγελέα οι… “ξεχασιάρηδες”

Εννέα άτομα παραπέμπονται στον εισαγγελέα γιατί δεν υπέβαλαν, ως όφειλαν, δήλωση πόθεν έσχες για το οικονομικό έτος 2015. Ανάμεσά τους κι ένας πρώην υπουργός.

Τρεις νυν και πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ένας πρώην υπουργός, τρεις πρώην βουλευτές της ΝΔ και δύο δήμαρχοι συνθέτουν τους «9» υπόχρεους που έπρεπε και δεν κατέθεσαν Πόθεν Έσχες.

Έτσι, η Επιτροπή Ελέγχου Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής τους στέλνει… στον εισαγγελέα.

Ποιοι δεν κατέθεσαν πόθεν έσχες

Οι πρώην Νεοδημοκράτες βουλευτές είναι ο Ανδρέας Ψυχάρης, η πρώην βουλευτής Χίου Μαρία Σταυρινούδη και η πρώην βουλευτής Φθιώτιδας Ελένη Μακρή.

Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης στην συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Αντώνης Μανιτάκης.

Οι νυν και πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής που δεν κατέθεσαν δήλωση περιουσιακής κατάστασης είναι οι πρώην Γιώργος Γαλέος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Στάθης Μπούκωρας.

Οι δύο της τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ο δήμαρχος Φολεγάνδρου Ελευθέριος Βένιος και ο δήμαρχος Μετσόβου Κωνσταντίνος Τζαρέας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αναστάτωση από την «πρωτιά» του Βασίλη Φλωρίδη – αδερφού του υπουργού Δικαιοσύνης για την θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Την τελική απόφαση θα πάρει το υπουργικό συμβούλιο, ωστόσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής προκάλεσε αμηχανία στη ΝΔ
Γιώργος Φλωρίδης 2
Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Γεωργιάδη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είσαι πόντικας που πηδάει από βάρκα σε βάρκα» – «Το ΠΑΣΟΚ με πρότεινε για υπουργό στην κυβέρνηση Παπαδήμου»
Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Άδωνι Γεωργιάδη με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης 11