Πολιτική

Προανακριτική Novartis: 15ημερη προθεσμία για να καταθέσει ζητά η Τουλουπάκη

Μετά τις καταθέσεις της Ελένης Ράικου, του Γιάννη Αγγελή και του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, όλοι περίμεναν τη… στιγμή που στην Προανακριτική για τη Novartis και το ρόλο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου θα εμφανιζόταν η Ελένη Τουλουπάκη.

Η Ελένη Τουλουπάκη, ως εισαγγελέας Διαφθοράς, είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης Novartis, με πολλούς από τους μάρτυρες που έχουν ήδη παρουσιαστεί στην Προανακριτική, να φέρονται να την κατηγορούν πως πίεζε για να της δοθούν καταθέσεις για ευθύνες πολιτικών προσώπων και να την αποκαλούν «άνθρωπο του Παπαγγελόπουλου».

Φαίνεται όμως ότι η στιγμή που θα εμφανιστεί η Ελένη Τουλουπάκη στην Προανακριτική ίσως αργήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας Διαφθοράς ζήτησε να της δοθεί προθεσμία 15 ημερών για να καταθέσει, επικαλούμενη φόρτο εργασίας.

Σημειώνεται ότι η Ελένη Τουλουπάκη επρόκειτο να καταθέσει την επόμενη Τρίτη αλλά επειδή είναι εν ενεργεία δικαστικός, μπορεί να καταθέσει και με υπόμνημα και να μην παρουσιαστεί αυτοπροσώπως στην Προανακριτική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28