Πολιτική

Προεκλογική εκστρατεία από το… κρεββάτι του πόνου

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κράτησε την περιπέτεια της υγείας του ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά, Νίκος Ανδρουλάκης. Χρειάστηκε να νοσηλευθεί μία εβδομάδα γεγονός, που άφησε αρκετά πίσω την προεκλογική του εκστρατεία, ενώ ταλαιπωρείται ακόμη από υψηλό πυρετό.

Μία βαριά κλινική ίωση, έχει κρατήσει τον Νίκο Ανδρουλάκη μακριά από τις προεκλογικές του υποχρεώσεις γύρω στις 3 εβδομάδες, με αποτέλεσμα τις όποιες δραστηριότητες του, που έχουν σχέση με την ιδιότητα του ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά να τις “διεκπεραιώνει” από το σπίτι του, καθώς ταλαιπωρείται ακόμη από υψηλό πυρετό. Ο Νίκος Ανδρουλάκης χρειάστηκε να νοσηλευθεί για 6 ημέρες και ύστερα από σειρά εξετάσεων έλαβε εξιτήριο με αυστηρές συστάσεις, πάντως, από τους θεράποντες ιατρούς να αποφύγει δημόσιες εμφανίσεις, που ενδεχομένως να θέσουν εκ νέου σε κίνδυνος την υγεία του.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι έτοιμος να επανέλθει πλήρως στις πολιτικές του υποχρεώσεις, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που έχει λάβει από τους ιατρούς του, μόλις την τελευταία εβδομάδα πριν από τις Ευρωεκλογές, γεγονός, που του δίνει μικρά περιθώρια κινητοποίησης για τη μάχη του σταυρού. Ο ίδιος, πάντως, επιμένει στους συνομιλητές του να εμφανίζεται αισιόδοξος και αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα μέσα, ώστε να στεφθεί από επιτυχία η εκλογική μάχη της Ελιάς και κατ επέκταση του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη αποτέλεσε ένα από τα μικρά θρίλερ της συγκρότησης του ευρωψηφοδελτίου της Ελιάς, καθώς, ενώ ο ίδιος είχε ανταποκριθεί στην πρόσκληση για συστράτευση από τον πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο, δέχθηκε παραμονές της παρουσίασης της ευρωλίστας “συντροφικά μαχαιρώματα”, καθώς δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ από την ιδιότητα του ως γραμματέας του κόμματος, τον καλούσαν κατ ουσίαν να παραιτηθεί από τη θέση του προκειμένου να είναι υποψήφιος, κάτι, που ο κύριος Ανδρουλάκης ουδέποτε δέχθηκε καν να συζητήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για Νικολόπουλο: Καρύδης: «Εξευτελίζεστε!»

Ο εξάψαλμος του Κρεμαστινού στον Παπανδρέου: Τι είναι αυτά που κάνεις;

Οργισμένη ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου για το φλερτ με τη ΔΗΜΑΡ – “Δεν δέχομαι υποδείξεις από όσους ποδηγετούν το ΠΑΣΟΚ”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος για βία ανηλίκων: Σήμερα θα παραδοθεί το Kids Wallet – Φιλοδοξία μας να θεσπιστούν τα 15 έτη ηλικία για την ψηφιακή ενηλικίωση
«Φιλοδοξία της κυβέρνησης είναι να θεσπιστεί το έτος ψηφιακής ενηλικίωσης, όπου τα 15 έτη να οριστούν ως το κατώφλι όπου ένας έφηβος θα μπορεί μόνος του να κάνει κάποιες επιλογές»
Ο Άκης Σκέρτσος
Ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει το βάρος στα Τέμπη για να σταματήσει τις διαρροές προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου
Από σήμερα αναμένεται να λάβουν γνώση  της υπόθεσης και άλλοι βουλευτές -δικηγόροι στο επάγγελμα- καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί εφόσον αποφασίσει να καταθέσει πρόταση για προανακριτική να είναι πλήρως τεκμηριωμένη
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου 1
Τι σηματοδοτεί η απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να αφήσει τον Χάρη Δούκα εκτός «πρωινού καφέ»
Η απουσία του δημάρχου έχει την σημασία της καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να βάλει στο όργανο αυτό τους δύο από τους τρεις εσωκομματικούς του αντιπάλους
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας 1
Με το βλέμμα στις δημοσκοπήσεις το Μέγαρο Μαξίμου: Στόχος το 32% μετά τη ΔΕΘ και ο ρόλος του Κώστα Καραμανλή
Σήμερα, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μαξίμου, θα παρουσιάσουν την Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Βίας και της Παραβατικότητας των Ανηλίκων
Το Μέγαρο Μαξίμου