Πολιτική

Προσωπική επίθεση Καμμένου σε Σαμαρά: στο Μέγαρο Μαξίμου δίνουν εντολές ο Ράιχενμπαχ και ο Φούχτελ

Φραστική επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με αφορμή τη σημερινή δήλωση του Αντώνη Σαμαρά.

«Η Δημοκρατία για να λειτουργήσει απαιτεί σεβασμό στο Σύνταγμα, το οποίο έχει καταλυθεί από τη συγκυβέρνηση, που έχει αντικαταστήσει το νομοθετικό έργο της Βουλής των Ελλήνων, με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τον κοινοβουλευτικό έλεγχο με την άρνηση διορισμένων υπουργών να απαντούν στην αντιπολίτευση», υποστήριξε ο κ. Καμμένος.
Πρόσθεσε πως για να λειτουργήσει η Δημοκρατία «προϋποθέτει εθνική κυριαρχία» και σημείωσε πως «σήμερα στα υπουργεία δίνουν εντολές ξένοι επίτροποι της τρόικας, στο Μέγαρο Μαξίμου δίνουν εντολές ο Ράιχενμπαχ και ο Φούχτελ».
Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά υποστηρίζοντας ότι «η Δημοκρατία συγχωρεί, δεν χρησιμοποιεί εκείνους που υπηρέτησαν την κατάλυσή της, όπως κάνει ο κ. Σαμαράς».
Τέλος επέκρινε τον πρωθυπουργό για ασέβεια προς το κοινοβούλιο λέγοντας ότι «περιφρονεί τον κοινοβουλευτικό έλεγχο από αρχηγούς των κομμάτων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε ιατροδικαστή ο Π. Καμμένος – Εντολή της αστυνομίας μετά την επίθεση εναντίον του

Π. Καμμένος: Ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης εις βάρος μου οι δημοσιογράφοι Καψής και Πορτοσάλτε

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Καμμένος μετά τον ξυλοδαρμό του στο Κερατσίνι – ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ΕΡΤ και ενημερώθηκε για τη νέα υπηρεσία αυτόματου υποτιτλισμού των δελτίων ειδήσεων
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε απολύτως ανοιχτός στην αναπροσαρμογή των απολαβών του προσωπικού της ΕΡΤ, καλύπτοντας μέρος της διαφοράς στις αμοιβές με τους ιδιωτικούς σταθμούς
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ
«Η δικαστής Ιρένα Γκιόκα που με καταδίκασε είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα για πλαστογραφία» καταγγέλλει ο Φρέντι Μπελέρης
«Γι' αυτό ζητώ την αναθεώρηση των αποφάσεων που με φυλάκισαν για 16 μήνες και μου στέρησαν τη Δημαρχία της Χειμάρρας», εξηγεί ο Βορειοηπειρώτης ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Φρέντι Μπελέρης
Πώς λειτουργεί το Kids Wallet, πώς το κατεβάζουμε - «Οι γονείς να το χρησιμοποιούν με σύνεση και να μην το μετατρέψουν σε εργαλείο κατασκοπείας»
Το Kids Wallet, που είναι διαθέσιμο σε Apple Stores και Google Play, είναι το σημαντικότερο μέτρο της Εθνικής Στρατηγικής κατά της βίας και της παραβατικότητας ανηλίκων
Η εφαρμογή Kids Wallet
5