Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρόταση μομφής – Κυριάκος Βελόπουλος: Εντελώς άχρηστη κυβέρνηση βρίσκει σωσίβιο στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ

Πρόταση μομφής – Κυριάκος Βελόπουλος: Εντελώς άχρηστη κυβέρνηση βρίσκει σωσίβιο στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ

Στο βήμα της Βουλής για τη διαδικασία της πρότασης μομφής ανέβηκε και ο Κυριάκος Βελόπουλος. «Είστε μία άτυπη συγκυβέρνηση εδώ και πολλά χρόνια και θα είστε και μία κανονική συγκυβέρνηση μετά από λίγο καιρό», σημείωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, απευθυνόμενος σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συζήτηση για την πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης, ο Κυριάκος Βελόπουλος χαρακτήρισε την όλη διαδικασία ως στημένο παιχνίδι και από τους δύο (σ.σ. Μητσοτάκη, Τσίπρα) για τις εντυπώσεις. Υποστήριξε, επιπλέον, ότι «θλίβομαι γιατί το προεδρείο δεν έπρεπε να δώσει το λόγο σε Τσίπρα και Μητσοτάκη».

Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε ότι επί 2,5 χρόνια η ΝΔ κάνει λάθη και τόνισε ότι «είστε η κυβέρνηση των λαθών».

Μάλιστα, έκανε λόγο για περίεργη διατύπωση του πρωθυπουργού περί συγγνώμης, σημειώνοντας ότι για να ζητήσει συγγνώμη κάτι κακό έκανε και πρόσθεσε «είστε παντού πρώτοι. Η χειρότερη κυβέρνηση σε ακραία φαινόμενα, ακραία ανικανότητα». Επισήμανε, δε, πως «το επιτελικό σας κράτος είναι σαν ακυβέρνητο καράβι». 

Από τα πυρά του κ. Βελόπουλου δεν ξέφυγε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε ότι έκανε πρόταση μομφής την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν στριμωγμένος δίνοντάς του άλλοθι συσπείρωσης στη ΝΔ. Υπογράμμισε ότι ήταν ένα πολιτικό λάθος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά «ένστικτο επιβίωσης απέναντι στο ΚΙΝΑΛ».

Καταλήγοντας ανέφερε ότι «είστε μία άτυπη συγκυβέρνηση εδώ και πολλά χρόνια και θα είστε και μία κανονική συγκυβέρνηση μετά από λίγο καιρό. Μια κυβέρνηση που δεν αναλαμβάνει την ευθύνη είναι εντελώς άχρηστη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις