Πολιτική

Προβοκάτσια Κάλχα προς τον Αλέξη Τσίπρα Νο1

Ο ρόλος του προβοκάτορα ενίοτε είναι ευχάριστος, ενώ δεν αποκλείεται να αποδειχθεί και χρήσιμος.
 

Να, για παράδειγμα, προβοκάροντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι για το ασφαλιστικό πληρώνουν οι συνταξιούχοι, πληρώνουν οι αγρότες, πληρώνουν οι επιχειρήσεις, πληρώνουν και οι μισθωτοί και μένουν στο απυρόβλητο μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι, μπορεί ο Κάλχας να βοηθήσει τον πρωθυπουργό να δει το θέμα και να αποτρέψει τουλάχιστον την αύξηση της μισθολογικής δαπάνης.

Γιατί δεν είναι δυνατόν αυτοί που υπέστησαν τα λιγότερα, μετά τους πλούσιους και τους αγρότες είναι γεγονός, στη διάρκεια της κρίσης να μη σηκώσουν και τώρα ένα μέρος των βαρών, ιδίως από τη στιγμή που το κεντρικό πρόβλημα δεν είναι το ασφαλιστικό, αλλά η πορεία των δημόσιων οικονομικών τα επόμενα χρόνια.
Κι αν Αλέξη δεν θέλεις να μειώσεις τους μισθούς στα υποψήφια ψηφαλάκια σου, τουλάχιστον μην κάνεις προσλήψεις και κάλυψε τα κενά με μετακινήσεις αργόσχολων και πλεονάζοντος προσωπικού σε ορισμένες υπηρεσίες και οργανισμούς.
Και μην μου πεις ότι δεν περισσεύει κανένας γιατί θα σου υπενθυμίσω τη λαϊκή ρήση “μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες”.

Ελπίζω σε καλή χώνεψη, Αλέξη… 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καρφιά» Γεωργιάδη για Δένδια: «Να μην δεχόμαστε εύκολα την κριτική από αυτούς που δεν μιλάνε καθόλου»
«Αν μιλάς και υπερασπίζεσαι ένα δύσκολο έργο τότε θα φύγει και κανένας πόντος, και για να το πω ανάποδα, αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να φύγει κανένας πόντος δεν μιλάνε καθόλου» λέει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 13