Πολιτική

Προϋπολογισμός: “Ετοιμοπόλεμος” ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Ομιλία με σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση

Τις τεράστιες ευθύνες των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, οι οποίοι "έταξαν στους πάντες τα πάντα διχάζοντας και δηλητηριάζοντας την ελληνική κοινωνία και φουντώνοντας ένα ακραίο κύμα δημαγωγίας που κόντεψε να τινάξει τη χώρα στον αέρα" θα αναδείξει από το βήμα της Βουλής, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης θα υπογραμμίσει πώς η “οικονομία της χώρας ήταν σε ανάπτυξη και γύρισε ξανά σε ύφεση”, πόσο αυξήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου την ίδια ώρα που η αξία των ελληνικών τραπεζών εκμηδενίστηκε ενώ το 2016 καταγράφηκε αριθμός – ρεκόρ σε λουκέτα επιχειρήσεων.

Αποτιμώντας το γιγάντιο κόστος παραμονής των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην εξουσία, θα τονίσει το γεγονός ότι τα “κόκκινα δάνεια” νοικοκυριών και επιχειρήσεων πολλαπλασιάζονται ενώ η οικονομία έχει γεμίσει ωρολογιακές βόμβες και τα ασφαλιστικά ταμεία αιμορραγούν. Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία, ο λογαριασμός που καλείται να πληρώσει κάθε νοικοκυριό της χώρας από τις πολιτικές υπερφορολόγησης και τις πελατειακές λογικές της Κυβέρνησης φτάνει τα 6.300 ετησίως.

“Υποσχεθήκατε να σκίσετε τα μνημόνια και έχετε ήδη υπογράψει το τρίτο μνημόνιο, το συμπληρωματικό μνημόνιο και έχετε μονογράψει το 4ου. Τα μέτρα για το χρέος ισοδυναμούν με μνημόνιο μετά το τρίτο μνημόνιο”, θα αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Επίσης, θα σταθεί ιδιαίτερα στο γεγονός ότι οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ “ακύρωσαν μια σειρά από σημαντικές μεταρρυθμίσεις σε κρίσιμους τομείς όπως είναι η παιδεία και η δημόσια διοίκηση για να ικανοποιήσουν την κομματική τους πελατεία”.

Ο κ. Μητσοτάκης θα τονίσει το γεγονός ότι οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ “ναρκοθετούν το μέλλον της Ελλάδας” με την παντελή ανυπαρξία σχεδίου για έξοδο της χώρας από την κρίση, χρεώνοντας τα βάρη της δικής τους ανικανότητας στις πλάτες όλων των Ελλήνων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έλαβε τιμητικό μετάλλιο από τον Δήμο Ύδρας – Παρών και ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook η επίσημη σελίδα του Δήμου Ύδρας, η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, φωτογραφήθηκε με τον δήμαρχο, Γιώργο Κουκουδάκη, δίπλα τους και ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στην Ύδρα
Δαβάκης: Μήνυμα αποτροπής στην Τουρκία η αγορά των Rafale, η αναβάθμιση των F-16 και η δρομολογούμενη απόκτηση των F-35
«Η Πολεμική μας Αεροπορία γιορτάζει, μαζί με τα στελέχη της, στους ώμους των οποίων η πατρίδα έχει εναποθέσει την προστασία του εναερίου χώρου μας» είπε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Θανάση Δαβάκη στη Σχολή Ικάρων