Πολιτική

Πυρ με tweets από Κωνσταντοπούλου για την καρατόμηση του γγ της Βουλής

Ευκαιρία έψαχνε να επιτεθεί στην κυβέρνηση, ευκαιρία βρήκε! Ποιος "είδε" τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και δεν τη φοβήθηκε. Με... απανωτά tweets, η τέως πρόεδρος της Βουλής τα... έσουρε στην κυβέρνηση για την "παραίτηση" του γενικού γραμματέα της Βουλής, Γιώργου Θαλάσση.

Ο Γιώργος Θαλάσσης ήταν από τους λίγους ανθρώπους εντός κοινοβουλίου που στήριξαν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της ολιγόμηνης θητείας της. Και από τη στιγμή που η κυβέρνηση του ζήτησε την παραίτησή του, η κα Κωνσταντοπούλου δεν έχασε την ευκαιρία να… πυροβολήσει με tweets.

” Ξεκίνησαν οι εκκαθαρίσεις στη Βουλή, με πρώτο απομακρυνόμενο τον υποδειγματικό Γενικό Γραμματέα Γιώργο Θαλάσση. Ξεμπερδεύουμε με το παλιό”, έγραψε αρχικά η κα Κωνσταντοπούλου. Ήταν το πρώτο από τα τέσσερα tweets της. ” Του ζητήθηκε η παραίτησή του γιατί τη θέση Γενικού Γραμματέα έχουν υποσχεθεί σε άλλον από το…Γενάρη. Θρίαμβος του νέου!”, συνέχισε.

“Ο Γιώργος Θαλάσσης συγκρότησε το πραγματικό νέο υπόδειγμα στη διοίκηση της Βουλής, με γνώση, αξιοπρέπεια, όραμα, ανθρωπιά, άοκνη προσφορά. Γι’ αυτό κ σήμερα το πρωί του είπαν: “στις 12 θα ανακοινώσουμε την παραίτησή σας”. Σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του κ νέων ηθών”, τόνισε.

Δείτε τι έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

 

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων των δύο Παγκοσμίων Πολέμων – «Φόρος τιμής σε όσους θυσιάστηκαν»
«Με την από κοινού κατάθεση στεφάνων, αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους όσους υπηρέτησαν και θυσιάστηκαν» έγραψε σε ανάρτησή της η Αμερικανίδα πρεσβευτής
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
«Μπρα ντε φερ» αγροτών και κυβέρνησης στην Αθήνα μετά το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αγώνας δρόμου» για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα πληρωμών
«Οι πραγματικοί δικαιούχοι θα λάβουν τις επιδοτήσεις τους. Η καθυστέρηση των πληρωμών οφείλεται αποκλειστικά στην υποχρέωση να γίνουν οι ενδεδειγμένοι έλεγχοι, όπως ζητά με δύο επιστολές της η Ευρωπαϊκή Ένωση»
EUROKINISSI
Δημοσκόπηση Interview: Οι 4 χαμένες περιφέρειες της ΝΔ, 6 στους 10 δεν προτιμούν τα ΕΛΤΑ – Πώς βλέπουν την επιστροφή Τσίπρα
Σύμφωνα μάλιστα με τα ευρήματα της δημοσκόπης το «πρασίνισμα» του χάρτη στις συγκεκριμένες περιφέρειες προκύπτει κυρίως λόγω της μείωσης της δύναμης της ΝΔ και όχι λόγω της αύξησης των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ
Κάλπη 344