Πολιτική

Πύρρος Δήμας για τους σημαιοφόρους: Δεν γίνεται οι ηγέτες να επιλέγονται με κλήρωση

Ενάντια στην ανάδειξη των σημαιοφόρων στα σχολεία με κλήρωση τάσσεται ο Πύρρος Δήμας. Ο Έλληνας ολυμπιονίκης τονίζει χαρακτηριστικά ότι ''δεν μπορείς να επιλέγεις τους ηγέτες σου με κλήρωση''.

Σε άρθρο του στην ”Καθημερινή” με τίτλο «Οι άριστοι που δεν τιμούμε», αναφέρεται στα θέματα των μαθητικών παρελάσεων.

Ειδικότερα, διατύπωσε τη διαφωνία του με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας, ο σημαιοφόρος να γίνεται με κλήρωση και υποστήριξε πως η σημαία στις παρελάσεις πρέπει να παραδίδεται στον καλύτερο. «Είχα την τιμή να είμαι δύο φορές σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν επρόκειτο να την αποδεχθώ αν ήταν προϊόν τύχης» ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε: Η θέση του σημαιοφόρου είναι, πάνω απ’ όλα, εκείνη του ηγέτη. Συνεχίζοντας, ανέφερε πως «δεν μπορείς να επιλέξεις τους ηγέτες σου με κλήρωση, αν και, για να είμαι ειλικρινής, καμία φορά πιστεύω ότι η τύχη θα τα κατάφερνε καλύτερα από εμάς». Επισήμανε επίσης πως υπάρχουν πολλά πεδία αριστείας, «δεν είναι μόνο η βαθμολογική επίδοση».

Παπαδημούλης: Ο Πύρρος Δήμας αναμασά τα όσα λέει η ΝΔ

«Πυρά» κατά του Πύρου Δήμα εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, με μια ειρωνική ανάρτησή του twitter.

«Ο “πολιτικός εξόριστος” και βουβός ως βουλευτής Πύρρος Δήμας, αναμασά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τα επιχειρήματα του “6 μηνών πολιτικού κρατούμενου”…», σχολιάζει ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Δημήτρη Κυριαζίδη: «Θεώρησε πως η στάση του δεν απαιτούσε τιμωρία, στο τέλος θα ζητήσω εγώ συγγνώμη»
«Η επαναφορά του στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας δείχνει το σάπιο και πτωχευμένο πολιτικό σύστημά μας - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν καταδικάζει αυτή τη συμπεριφορά», τόνισε
Ζωή Κωνσταντοπούλου
20
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας η προστασία του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη
«Αύριο θα βρίσκομαι στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, στην υπογραφή της συμφωνίας. Η Ελλάδα είναι μία από τις ευρωπαϊκές χώρες που θα είναι εκεί, μαζί με την Κύπρο» αναφέρει επίσης στην ανάρτησή του
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 190