Πολιτική

Ρ. Δούρου: “Νίκη των δύο λαών η συμφωνία στο Σκοπιανό” – “Η στάση Μπαρμπαρούση εκθέτει τη ΝΔ”

Στα επακόλουθα της επίλυσης ονοματολογικού της ΠΓΔΜ από τους “πατριδοκάπηλους” και τους “επαγγελματίες λαϊκιστές”, που επί 26 συναπτά έτη τροφοδοτούσαν ένα τεχνητό αδιέξοδο, αναφέρεται με αλλεπάλληλα tweets, η περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της ΚΕ του ΠΣ ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου.

Για “πατριδοκάπηλους” και “επαγγελματίες λαϊκιστές” στο Σκοπιανό, οι οποίοι κρατούσαν επί δυόμισι δεκαετίες τη χώρα μας εγκλωβισμένη, κάνει λόγο η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στο Twitter.

Στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ χάσαμε 26 χρόνια λόγω λαϊκισμού και επαγγελματιών πατριδοκάπηλων. Σήμερα βάζουμε τέλος στο τεχνητό αδιέξοδο – πράττουμε το αυτονόητο για το αύριο του τόπου #μακεδονικό”, γράφει συγκεκριμένα η περιφερειάρχης Αττικής, και υπογραμμίζει:

Η συμφωνία στο Σκοπιανό διασφαλίζει την τελική νίκη, για δυο λαούς, σε ένα μείζον ζήτημα, η εκκρεμότητα του οποίου δυσκόλεψε το μέλλον. Μέχρι να φτάσουμε στη νίκη λοιπόν… ιδρώτας, δάκρυα, λύπη και αίμα #μακεδονικό”

Ενώ νωρίτερα σημειώνει:

Όπως έχει ειπωθεί, η Ιστορία μάς μαθαίνει ότι οι πολίτες και τα έθνη συμπεριφέρονται με σοφία μόνο όταν έχουν εξαντλήσει όλες τις άλλες λύσεις – 26 χρόνια αδιεξόδου, δείχνουν σήμερα τη λύση”.

Ρ. Δούρου:  Καρφώνει” τη ΝΔ για τη στάση της στη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ

Με αφορμή δε τις “νεοναζιστικές (σ.σ. θέμα Μπαρμπαρούση) προκλήσεις στη Βουλή”, επισημαίνει ότι “επιβεβαιώνουν την ορθότητα της συμφωνίας για το ονοματολογικό και εκθέτουν όλες τις δυνάμεις που επιλέγουν να τοποθετηθούν απέναντι #vouli #μακεδονικό”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ολιγωρία στην υπόθεση της Μονής Σινά καταλογίζει ο Αλέξης Τσίπρας στην κυβέρνηση – Ζητά και κυρώσεις στο Ισραήλ για τη Γάζα
Ο πρώην Πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη κυρώσεων προς το Ισραήλ, προκειμένου να τερματιστεί η «λιμοκτονία του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα»
Αλέξης Τσίπρας 1