Πολιτική

Ρένα Δούρου: Η «καυστική» ανάρτηση για τον… fake θάνατο του Κώστα Γαβρά

Με ανάρτησή της στο Twitter, η Ρένα Δούρου αναφέρεται στην fake news ιστορία που έκανε άνω - κάτω ελληνικά και ξένα media.

Θύματα ενός “σεσημασμένου” δημοσιογράφου έπεσαν τα ελληνικά και αρκετά ξένα ΜΜΕ μαζί και το newsit.gr. Σε έναν λογαριασμό στο twitter ο οποίος φαινόταν να ανήκει στη νέα υπουργό Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, η ίδια φερόταν να ανακοινώνει ότι έφυγε από την ζωή ο μεγάλος Έλληνας σκηνοθέτης, Κώστας Γαβράς. Και μάλιστα στ’ αγγλικά.

[read4more]

Η είδηση έκανε άμεσα τον γύρο του κόσμου, με διεθνείς δημοσιογραφικούς, όπως το Associated Press, το France24, την Washington Post και άλλα ΜΜΕ να πέφτουν στην παγίδα του Tommaso Debenedetti.

Ο εν λόγω “δημοσιογράφος”, έχει αφιερώσει την καριέρα του στην διάδοση fake news, θέλοντας να “ξεγυμνώσει” τα μέσα ενημέρωσης.

Στον… χορό της συζήτησης για το θέμα μπήκε και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Η οποία έχει αναρτήσει μια φωτογραφία με κόλλυβα, συνοδεύοντάς την με το εξής σχόλιο: “Ευτυχώς τα κόλλυβα δεν είναι για τον σπουδαίο σκηνοθέτη κ. Γαβρά.

Όμως μέρα παρά μέρα κάνουμε μνημόσυνο σε αυτό που λείπει – ευτυχώς όχι από όλα τα μέσα: την έγκριτη ενημέρωση και πληροφόρηση με σεβασμό“.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Ρένα Δούρου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ