Πολιτική

Ρένα Δούρου: Προεκλογικό σποτ για την ακρίβεια μπροστά σε ένα ψυγείο

Ένα προεκλογικό σποτ για την ακρίβεια ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media η Τομεάρχισσα Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Η Ρένα Δούρου εμφανίζεται στο βίντεο μπροστά από το ψυγείο της και αφού βάζει ένα τάπερ μέσα σε αυτό, επιτίθεται στην κυβέρνηση για την ακρίβεια λέγοντας πως: «το ψυγείο κανενός μας και καμιάς μας δεν γεμίζει το ψυγείο με το food pass, market pass, τα ψέματα και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του αντιπροέδρου της ΝΔ και αρμόδιου υπουργού.

Το ψυγείο μας γεμίζει με τις πολιτικές που έχουν ήδη εφαρμοστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό από άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Ο Αλέξης Τσίπρας και η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση θα εφαρμόσει εκείνες τις πολιτικές που εφάρμοζε μέχρι το 2019, ώστε να μη χρειαζόμαστε τα κουπόνια του κ. Μητσοτάκη. Γιατί όχι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι”.

“Τα ψέματα και τα τεχνάσματα του κ. Μητσοτάκη, δεν γεμίζουν το τραπέζι της Σαρακοστής. Η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση έχει δεσμευθεί ότι θα εφαρμόσει πολιτικές εναντίον της αισχροκέρδειας & της ακρίβειας όπως έκανε η κυβέρνηση Σύριζα μέχρι το 19’. Χρόνια πολλά για αύριο”, έγραψε στην ανάρτησή της η Ρένα Δούρου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
8
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26