Πολιτική

Ρένα Δούρου και Σπίρτζης ανακοίνωσαν πως δεν τσακώνονται

Τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για άγρια κόντρα ανάμεσα στην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και τον υπουργό Υποδομών, κ. Σπίρτζη αναφορικά με την κακοκαιρία ανάγκασαν και τους δύο να εκδώσουν κοινή ανακοίνωση στην οποία ενημερώνουν πως ουσιαστικά δεν τσακώνονται.

Στην κοινή ανακοίνωση γίνεται λόγος για ανυπόστατα και αβάσιμα δημοσιεύματα και επισημαίνουν πως η συνεργασία μεταξύ του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και της Περιφέρειας Αττικής είναι άριστη.

Σημειώνουν με νόημα πως οι αρμοδιότητες των δύο φορέων είναι απόλυτα διακριτές και υπάρχει μία κοινή προσπάθεια απέναντι σε χρόνιες παθογένειες και αυθαιρεσίες που δεν μπορούν να αλλάξουν σε λίγους μήνες.

Τέλος, αναφέρουν πως επιχειρείται η δημιουργία στρεβλών εντυπώσεων σε βάρος της πραγματικότητας και σε βάρος της συλλογικής προσπάθειας για την προστασία των πολιτών και του περιβάλλοντος.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο κ. Σημανδράκος έστειλε δύο επιστολές στο Μαξίμου, το αυτί του Πρωθυπουργού άκουσε τίποτα;»
«Τα γνώριζε και τα επέτρεψε μία ''γαλάζια'' συμμορία που έχει καταληστεύσει τους ευρωπαϊκούς πόρους», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Πρωθυπουργό
Νίκος Ανδρουλάκης