Πολιτική

Σαμαράς και Ερντογάν τα είπαν τηλεφωνικά για την τρομοκρατία μετά τις αποκαλύψεις στη Χίο

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε τηλεφωνική επικοινωνία απόψε με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν εκτενώς για τη μεγάλη επιτυχία της σύλληψης των διεθνώς καταζητούμενων για τρομοκρατία από τις ελληνικές αρχές ανοικτά της Χίου.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

Οι αρχές, δεν είναι σε θέση ακόμα να γνωρίζουν τη διαδρομή των όπλων και των εκρηκτικών ωστόσο διαπιστώνουν, όταν αυτά, ήταν στη Χίο.
Διαπιστώνεται επίσης ότι στς 26 Ιουλίου, οι δύο Έλληνες που ήταν στο σκάφος με τα όπλα και συνελήφθησαν,
είχαν ταξιδέψει από Πειραιά προς Μυτιλήνη και έμειναν εκεί ένα βράδυ. 

Από εκεί ταξίδεψαν στη Χίο, όπου τους περίμενε ένας Έλληνας και ένας Τούρκος και το πρωί, της επόμενης ημέρας που εντοπίστηκαν, εμφανίστηκαν και οι άλλοι δύο Τούρκοι καταζητούμενοι -που ήταν και εκείνοι στο σκάφος- μαζί με τον οπλισμό και τα εκρηκτικά.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής υποστηρίζουν ότι και οι 6 συλληφθέντες γνώριζαν πού πήγαινε ο οπλισμός ωστόσο οι αστυνομικοί δε γνωρίζουν πώς θα τον χρησιμοποιούσαν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εικόνες από το φουσκωτό με τα εκρηκτικά – Συλλήψεις, προσαγωγές και… άρωμα τρομοκρατίας – Προσπάθησαν να καταστρέψουν ύποπτα αρχεία στα Εξάρχεια!

Χίος: Τρομοκράτες πίσω από το φουσκωτό με τα εκρηκτικά – Σάλος στην Τουρκία για τις συλλήψεις των Κούρδων!

“Γιαφκα” του DHKP-c στην Ελλάδα! Νέες αποκαλύψεις για τον οπλισμό στο φουσκωτό στη Χίο!
Είχαν ζητήσει πολιτικό άσυλο στη χώρα μας οι Τούρκοι που ήταν στο φουσκωτό με τα εκρηκτικά! Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας – ΦΩΤΟ  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άγριος καυγάς Κυρανάκη – Κουτσούμπα για το ατύχημα με τον Προαστιακό στην Πάτρα: «Σου δώσαμε και αξία, θα παίξεις στα κανάλια»
Όπως είπε ο κ. Κυρανάκης, πέντε μέρες πριν, ο δήμαρχος της Πάτρας είχε λάβει μία επιστολή από το σωματείο μηχανοδηγών, που έλεγε ότι σε αρκετά σημεία χρειάζονται παρεμβάσεις του Δήμου
Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Δημήτρης Κουτσούμπας 6
Ένταση στη Βουλή ανάμεσα σε Λαζαρίδη και Λιακούλη: «Απαράδεκτο το σχόλιο περί "χουντικής" κυβέρνησης» - «Παρακολούθησε το μοντάζ της Ομάδας Αλήθειας»
Ο Μακάριος Λαζαρίδης αφού πρώτα χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δήλωση της Ευαγγελίας Λιακούλη που έκανε λόγο για «χουντική» κυβέρνηση, κάλεσε τον ΠΑΣΟΚ να καταδικάσει το σχόλιό της
Ευαγγελία Λιακούλη - Μακάριος Λαζαρίδης