Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Σε “καραντίνα” για 15 μέρες το υπουργείο Ανάπτυξης

Σε “καραντίνα” για 15 μέρες το υπουργείο Ανάπτυξης

Επισκέψεις… τέλος στο υπουργείο Ανάπτυξης για τις επόμενες 15 μέρες, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (16.03.2020).

Στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορονοϊού, το υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι:

– Αναστέλλονται στο σύνολο τους οι πάσης φύσεως επισκέψεις τις επόμενες 15 ημέρες.

– Αναστέλλεται για το ίδιο χρονικό διάστημα η λειτουργία των υπηρεσιών υποδοχής του κοινού (πρωτόκολλο) με την  φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων. Το κοινό θα εξυπηρετείται ηλεκτρονικά και τα αιτήματα των πολιτών θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση public@mnec.gr.

Click4more Ανέβασε πυρετό ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό – Μπήκε στο νοσοκομείο

– Η αλληλογραφία και τα δέματα που διακινούν οι εταιρείες courier θα παραδίδονται στους αρμόδιους στις κεντρικές εισόδους των κτιρίων του Υπουργείου και οι οποίοι θα αναλαμβάνουν την διεκπεραίωση τους.

– Οι Γενικοί Γραμματείς σε συνεργασία με τους Γενικούς Διευθυντές  θα λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, για τους εργαζόμενους προκειμένου να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός στο Υπουργείο.

Click4more Καραντίνα για έξι υπαλλήλους της Εθνικής στην Βουλή

Σήμερα, εξάλλου, ολοκληρώνεται η απολύμανση σε όλους τους χώρους και τα κτίρια του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενώ τοποθετούνται αντισηπτικά δίπλα στα ασανσέρ σε όλους τους ορόφους και σε όλες τις εισόδους των κτιρίων του υπουργείου.

Απολύμανση στο Αγροτικής Ανάπτυξης λόγω… Κέλλα

Ο Χρήστος Κέλλας είναι θετικός στον κορονοϊό και δεδομένου ότι πρόσφατα είχε επισκεφτεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, σήμερα (16.03.2020) αποφασίστηκε να «κλείσει» σήμερα το υπουργείο!

Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα γίνει απολύμανση, καθώς, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, κεντρικό κτίριο επί της οδού Αχαρνών 2 στην Πλατεία Βάθη, βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος είναι ένα από τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις