Πολιτική

ΣΕ ΛΙΓΟ: Η μεγάλη δημοσκόπηση του NewsIt

Σήμερα Παρασκευή 24 Οκτωβρίου το NewsIt θα σας παρουσιάσει τη νέα μεγάλη δημοσκόπηση με ερωτήματα που θα προκαλέσουν συζητήσεις.

Με την εγκυρότητα της εταιρείας Alco το NewsIt θα παρουσιάσει τη δημοσκόπηση που δείχνει τα ποσοστά που συγκεντρώνουν τα κόμματα, σύμφωνα με τις απαντήσεις των ερωτηθέντων.

Η δημοσκόπηση απαντάει σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και για το εάν οι πολίτες επιθυμούν την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Μείνετε στο NewsIt και δείτε την αποκαλυπτική δημοσκόπηση!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει την αδράνεια και να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος
«Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να εγκαταλείψει την αδράνεια. Η λύση των δύο κρατών στο πλαίσιο των σχετικών αποφάσεων του ΟΗΕ, είναι η μόνη δίκαιη και βιώσιμη επιλογή για την ειρηνική συνύπαρξη και ασφάλεια»
διαδηλώσεις
Γιώργος Φλωρίδης: Δεν έχει υποβληθεί αίτημα εκταφής – Εδώ και 2,5 χρόνια δεν έχει τεθεί ζήτημα ταυτοποίησης σορού θύματος των Τεμπών
«Εάν ο εισαγγελέας κρίνει ότι δεν υπάρχει αίτημα, δεν μπορεί να αποφανθεί, γιατί δεν έχει αίτημα. Αν υποβληθεί, όπως λέει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, θα απαντηθεί άμεσα»
Ο Γιώργος Φλωρίδης 35