Πολιτική

Σε μέρα… ΠΑΣΟΚ παντρεύεται την ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη ο Ανδρέας Παπαμιμίκος (ΦΩΤΟ)

Στις 3 του Σεπτέμβρη -επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ- μάλλον εντελώς συμπτωματικά, ο πρώην Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη του, Σόνια Σαββίδη.

Πρόκειται για την ανιψιά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και μεγαλοεπιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, η οποία έχει επισημοποιήσει τη σχέση της με τον κ. Παπαμιμίκο, από την αρχή του χρόνου, όταν και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο γάμος θα τελεστεί στον Πλαταμώνα, ενώ οι προσκλήσεις έχουν ήδη αρχίσει να φτάνουν στους παραλήπτες τους. Το ζευγάρι προχώρησε εσπευσμένα στην αποστολή των προσκλητηρίων, όπως αναφέρει το Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ώστε να προλάβουν τους καλεσμένους πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές.

ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
11