Πολιτική

Σε πολιτική ανυπακοή κάλεσε ο Κατρούγκαλος τους εργαζόμενους της ΔΕΗ (BINTEO)

Αντιλαϊκό και αντισυνταγματικό μέτρο” χαρακτήρισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος την πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων στη ΔΕΗ.

“Οφείλουμε να υπακούουμε μόνο στους νόμους και το Σύνταγμα. Η κοινωνία έχει δικαίωμα να αντιστέκεται και το Σύνταγμα μας το ίδιο το αναγνωρίζει” υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος.

Όπως ανέφερε ο κ. Κατρούγκαλος, πολιτική επιστράτευση μπορεί να γίνει από μια κυβέρνηση μόνο σε ενδεχόμενο θεομηνίας, ή κινδύνου απο τη δημόσια υγεία και πρόσθεσε οτι “ο κίνδυνος για τη δημόσια υγειά δεν μπορεί να γίνεται προληπτικά”.

Διαβάστε
Εμφύλιος στη ΓΕΝΟΠ μετά την προτροπή Φωτόπουλου για σκίσιμο των φύλλων επίταξης

Κρίσιμη συνεδρίαση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ – Μοιράζονται τα φύλλα πορείας

Απόφοιτος δημοτικού με μισθό 1.848€ και πτυχιούχος ΑΕΙ με 1.610€ – Μόνο στα χαρτιά το ενιαίο μισθολόγιο των
δημοσίων υπαλλήλων

Από 48 μέχρι 100 οι δόσεις για χρέη σε εφορία και ταμεία – Πάνω από 66 δισ. € οι οφειλές προς την εφορία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το «ευχαριστώ» του Κυριακού Μητσοτάκη σε πυροσβέστες και εθελοντές - «Το κράτος δίπλα σε όσους είδαν να καταστρέφονται οι περιουσίες τους»
«Ο κρατικός μηχανισμός κλήθηκε να δώσει έναν τιτάνιο αγώνα και να αντιμετωπίσει παράλληλα δεκάδες πυρκαγιές σε όλη τη χώρα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 57
Στο 1,5 δισ. ευρώ το «καλάθι» της ΔΕΘ: Τα μέτρα που εξετάζει το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη
«Βάζω τάξη στα οικονομικά, έχω υψηλότερη ανάπτυξη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, μειώνω την ανεργία, δημιουργώ πλεονάσματα μόνιμα και επιστρέφω ένα μερίδιο πίσω στην κοινωνία» δηλώνει ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 9