Πολιτική

Σεισμός στην Αθήνα: Σε επιφυλακή το υπουργείο Μεταφορών

Σε επιφυλακή βρίσκονται το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η πολιτική ηγεσία του, το σύνολο των υπηρεσιών και του προσωπικού

Ο σεισμός της Αθήνας έχει θέσει τους πάντες σε… εγρήγορση, καθώς αναμένεται να σημειωθούν αρκετοί ακόμα μετασεισμοί.

Μεταξύ άλλων:

· Ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) ενεργοποιήθηκε άμεσα και ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτοι έλεγχοι.

· Η διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.) έχει συγκροτήσει κλιμάκιο αποτελούμενο από 50 μηχανικούς για να προβούν σε αυτοψίες.

· Οι Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (Κτ.Υπ. Α.Ε.) έχουν ξεκινήσει τη διενέργεια ελέγχων σε δημόσια νοσοκομεία και σχολεία, καθώς και στις δικαστικές υποδομές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: «Κύριε Ανδρουλάκη αρκούν στοιχειώδεις γνώσεις της ελληνικής γλώσσας – Σας εκθέτουν οι συνεργάτες σας»
Να ανασκευάσει και να αποσύρει τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
20