Πολιτική

Σενάρια εκλογών – Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εξελίξεων

Ακόμη και ως τα τέλη Ιανουαρίου η συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή. Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εξελίξων. Οι απειλές Καμμένου να φύγει από την κυβέρνηση και το κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα" από κορυφαίο στέλεχος.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία των Πρεσπών ίσως έρθει στην ελληνική Βουλή στα τέλη Ιανουαρίου.Όπως είναι φυσικό μετά τις απειλές του Πάνου Καμμένου ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση εφόσον η συμφωνία τεθεί σε ψηφοφορία στο ελληνικό κοινοβούλιο, ο ΣΥΡΙΖΑ και το Μαξίμου προετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

[read4more]

Έτσι αύριο πρωί στις 12:00 συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεδρίαση ήταν μεν προγραμματισμένη, έχει ωστόσο ιδιαίτερη σημασία καθώς τα τελευταία 24ωρα πληθαίνουν οι απειλές από την πλευρά του Πάνου Καμμένου ότι θα αποχωρήσει το συντομότερο δυνατόν από την κυβέρνηση.

Με δεδομένο ότι την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να γίνει η τελευταία ψηφοφορία στα Σκόπια και καθώς ο υπουργός Άμυνας έχει ζητήσει τη σύγκληση της κοινοβουλευτικής του ομάδας για την ερχόμενη Τετάρτη, στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην κυβέρνηση επιθυμούν να προετοιμάσουν τα επόμενα βήματά τους.

Κορυφαίες κομματικές πηγές έλεγαν στο Newsit.gr ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα και το επόμενο διάστημα να υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς