Πολιτική

Σφαγή Καμμένου – Μπαλαούρα για Σκοπιανό – Χαφιεδίστικη η τακτική Παπαδημούλη

- Μεγάλη η ένταση στο κυβερνητικό στρατόπεδο με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να σφάζονται για το Σκοπιανό - Επίθεση Μπαλαούρα σε Δημήτρη Καμμένο - Δικαιολόγησε Παπαδημούλη για τις φωτογραφίες - Σκληρή απάντηση Καμμένου και επίθεση σε Μπαλαούρα, Παπαδόπουλο και Σκουρλέτη - Χαρακτήρισε χαφιεδίστικη την τακτική του Παπαδημούλη να στείλει φωτογραφίες όσων συμμετείχαν στο συλλαλητήριο στους ευρωπαίους

Μαίνεται με αμείωτη ένταση ο καυγάς Δημήτρη Καμμένου και Μάκη Μπαλαούρα που κρατάει εδώ και μέρες. Η αντιπαράθεση, συνεχίστηκε και σήμερα μέσα από διαφορετικά κανάλια αλλά την ίδια ώρα με τους δυο βουλευτές των κομμάτων που συγκυβερνούν να ανταλλάσουν βαριές κουβέντες.

«Ο Δημήτρης Καμμένος, δημιουργεί προβλήματα ανάμεσα στους βουλευτές των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Μπαλαούρας. Όταν ρωτήθηκε για την κίνηση Παπαδημούλη να δείξει φωτογραφίες στους ευρωπαίους από βουλευτές και ευρωβουλευτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, είπε ότι πολύ καλά έκανε.

Όταν μεταφέρθηκε αυτό στον Δημήτρη Καμμένο, εκείνος εξερράγη.

«Είναι δυνατόν να βάζει χέρι ο κ. Μπαλαούρας στους ΑΝΕΛ για το πως θα συμπεριφερθούν; Είναι δυνατόν να κάνει το ίδιο ο Σάκης Παπαδόπουλος να έχει το θράσος να πιάνει στο στόμα του τον Πάνο τον Καμμένο τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και να τον καλεί να παραιτηθεί; Κύριε Παπαδόπουλε συνέλθετε λιγάκι! Είναι δυνατόν ο κ. Σκουρλέτης να μας λέει να προσέχουμε; Να μην πάμε στο συλαλλητήριο; Κύριε Σκουρλέτη είναι δυνατόν να μας εγκαλείτε και να μας μαλώνετε; Είναι ο δάσκαλος και ο μαθητής να τον μαλώσει; Συγκυβερνάμε. Είναι μια συνεργασία μεταξύ ίσων. Όχι μεταξύ του καλού και το κακού. Και λέω στον κύριο Μπαλαούρα αν έχουν κάνει λάθη οι προηγούμενοι όπως τους κατηγορείτε δεν μπορούμε να τα συνεχίσουμε. Και να πει την Μακεδονία. Εκτός και αν θέλει να δώσει την Μακεδονία. Έχει μια μεγάλη χαρά και δεν μπορεί να την κρύψει».

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε και στον Δημήτρη Παπαδημούλη χαρακτηρίζοντας χαφιεδίστικη την τακτική όπως είπε «να βγάλει φωτογραφίες την κα Καϊλή και όλους εμάς στο συλλαλητήριο και να μας φακελώνει και να μας στέλνει στους ευρωπαίους. Στους γερμανούς. Εγώ θα ρωτήσω: συμφωνούν οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ με το φακέλωμα; Συμφωνούν με το φακέλωμα ενός αριστερού; Να φακελώνει εμάς; Τους συναδέλφους του; Ο κ. Παπαδημούλης θα μας δώσει την λίστα σε ποιούς έστειλε mail; Σε ποιους μας έδωσε;»

Και συνέχισε: «Αν έχει το θάρρος ο Παπαδημούλης, να μας πει: εγώ τα έστειλα».

Οι ΑΝΕΛ είμαστε σαφείς: Μακεδονία δεν περνάει. Όταν ρωτήθηκε τι απαντά σε όσους τον χαρακτηρίζουν ακραίο και εθνικιστή απάντησε: «Την Κυριακή όλοι οι ακραίοι στο Σύνταγμα».

Δείτε το ξέσπασμα του Δημήτρη Καμμένου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επεισοδιακό φινάλε σε συνέντευξή της – «Σας καλέσαμε για 40 λεπτά και ήρθατε ένα τέταρτο πριν» – «Το θεωρώ μεγάλη αγένεια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παραπονέθηκε ότι οι δημοσιογράφοι δεν τη ρώτησαν για συγκεκριμένα θέματα και εκείνοι της επισήμαναν ότι άργησε να πάει στο στούντιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βήμα της Βουλής 11
Άρση ασυλίας για Παύλο Πολάκη και Έλενα Ακρίτα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Η υπόθεση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη μήνυση που του έχει υποβάλει η Αθηνά Λινού και της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα σε επιτροπή της Βουλής 4
Στέφανος Κασσελάκης: Ένοχος για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες – 30 μήνες φυλακή με αναστολή και πρόστιμο 50.000 ευρώ
Η εισαγγελέας είχε ζητήσει την απαλλαγή του Στέφανου Κασσελάκη επισημαίνοντας ότι «δεν είχε δόλο» - Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης
Eurokinissi 31
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1