Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Σκοτωμός” Καμμένου – Θεοδωράκη με… εμπλοκή Ζωής Κωνσταντοπούλου και Ψαριανού!

ΦΩΤΟ - EUROKINISSI
ΦΩΤΟ - EUROKINISSI

Ο Πάνος Καμμένος, μίλησε στην Βουλή ως “αρχηγός των ΑΝΕΛ”, όπως είπε χαρακτηριστικά κατά τις προγραμματικές δηλώσεις και εξαπέλυσε επίθεση κατά του επικεφαλής του “Ποταμιού”, Σταύρου Θεοδωράκη, ενώ στην κόντρα πήραν μέρος και οι Ζωή Κωνσταντοπούλου και Γρηγόρης Ψαριανός.

“Σήμερα θα μιλήσω ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ”, είπε ο Πάνος Καμμένος ξεκινώντας την ομιλία του στην συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Αρχικά μίλησε για την είσοδο των ΑΝΕΛ στην Βουλή, ενώ για το τέλος φύλαγε το… καλύτερο.

“Τότε ήμουν μόνος μου, ένας διεγραμένος βουλευτής διότι δεν έκανα κωλοτούμπα. Έγινε κίνημα πολιτών, γίναμε κοινοβουλευτική ομάδα αλλά αντισταθήκαμε. Μας ξαναπούλησαν, αποστάτησαν αλλά σταθήκαμε όρθιοι”, είπε ο Πάνος Καμμένος.

Στην συνέχεια τόνισε: “Από την αρχή λέγαμε ότι πρέπει να ενώσουμε τους διαφορετικούς χώρους. Έλληνες και Ελληνίδες που μέχρι προχθές διοικούνταν από μία τρόικα που έστελνε e-mails. Τώρα οι δημοσκοπήσεις -ανεπηρέαστες από συμφέροντα- λένε ότι μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού συνφωνούν με την διεκδίκηση των αποζημιώσεων και των χειρισμών της κυβέρνησης. Γιατί υπάρχει ελπίδα και φως. Γιατί είδαν κάποιους να συνομιλούν όρθιοι, να διαπραγματεύονται, να ζητούν να γυρίσουν πίσω οι μετανάστες, να ζητούν να βρουν εργασία οι νέοι που κάθονται στα σπίτια. Ζητούμε αξιοπρέπεια και εθνική υπερηφάνεια. Ζητούμε να μην αναγκάζεται η κυβέρνηση να παίρνει πίσω νομοσχέδια. Ζητούμε να λειτουργήσει το Σύνταγμα. Γι’ αυτό για πρώτη φορά στην ιστορία της μεταπολίτευσης κατέβηκαν στο Σύνταγμα αυθόρμητα πολίτες για να στηρίξουν την Ελλάδα. Δεν στηρίζουν τον Τσίπρα και τον Καμμένο. Στηρίζουν την Ελλάδα και η Ελλάδα θα νικήσει. Μην είστε μεμψίμοιροι. Στηρίξτε μας. Το πιστεύατε κι εσεις κάποτε πριν γονατίσετε. Το αναγκαίο καλό που υποσχεθήκαμε έγινε πραγματικότητα. μαζί όλοι θα στηρίξουμε αυτή τη νέα προσπάθεια”.

“Πόλεμος” με Θεοδωράκη

Όλα έδειχνα να κυλούν ήρεμα και ο Πάνος καμμένος ετοιμαζόταν να κλείσει την ομιλία του, ωστόσο κάπου εκεί αναφέρθηκε στο Ποτάμι, κάνοντας προσωπική επίθεση στον επικεφαλής του, Σταύρο Θεοδωράκη.

Συγκεκριμένα ο ΥΠΕΘΑ τόνισε: “Άκουσα και λυπήθηκα γι’ αυτό να κατηγορούμαστε από ένα καινούριο κόμμα, που τώρα αποχώρησε και σ’ αυτό μου θύμισε τον κύριο Σαμαρά. Μας κατηγόρησε με ανυπόστατες κατηγορίες. Θα του πω του φίλου μου του κυρίου Θεοδωράκη. Μίλησε για την ΕΡΤ. Ποιοι τα έπαιρναν στην ΕΡΤ; Όσα έπαιρνε ο ίδιος για τις παραγωγές, τα τριαντάρια; Ας ζητήσει συγγνώμη“.

Μέσα σε… ελάχιστα δευτερόλεπτα, ο Σταύρος Θεοδωράκης εμφανίστηκε ξανά στην αίθουσα της Ολομέλειας (από την οποία είχε αποχωρήσει) και ζήτησε τον λόγο για να απαντήσει στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Στο σημείο εκείνο ενεπλάκη και η Ζωή Κωνσταντοπούλου! “Προλάβατε; Γιατί δεν σας είδα να μπαίνετε στην αίθουσα…”, είπε η πρόεδρος της Βουλής στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος. Μάλιστα, τότε ακούστηκε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, να λέει “και οι τοίχοι έχουν αυτιά”, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να του απαντά “μάλλον ο κύριος Ψαριανός αυτοπροσδιορίζεται ως ο τοίχος!”.

Όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης πήρε τον λόγο είπε: “Αν τελειώσατε τα εμφυολογήματα μπορώ να μιλήσω. Θέλω να πω κάτι πολύ απλό. Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και δεν ζούμε από των πατεράδων μας. Όσοι δούλεψαν στην ζωή τους ήταν υποχρεωμένοι να δουλέψουν σε πολλά και μεγάλα μαγαζιά, είτε αυτα ήταν το mega είτε η ΕΡ. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή τη ζωή. Δεν έχουμε υπάρξει υπάλληλοι. Και στο πολιτικό σύστημα πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι πως υπάρχει διάθεση από κάποιοιυς ανθρώπους να προσφέρουν. Όσοι έχουν υπάρξει υπηρέτες δεν μποριούν να το καταλάβουν”.

Στην συνέχεια πήρε ξανά τον λόγο ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και τόνισε: “Κι εγώ δούλεψα για πολλά χρόνια και πλήρωνα φόρους κανονικά, αλλά δεν έπαιρνα 20 χιλιάρικα. Υπήρχαν επίλεκτοι που διόριζε το ΠΑΣΟΚ που τώρα σας στηρίζει. Κάποιοι απολύθηκαν επειδή κάποιοι σαν κι εσάς έπαιρναν την μερίδα του λέοντος”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε