Πολιτική

«Σπαρτιάτες» για το περιστατικό στη Λάρισα: Στηρίζουν τον αστυνομικό – «Να απελαύνονται όσοι διαπράττουν εγκλήματα»

Άδραξε την ευκαιρία το κόμμα «Σπαρτιάτες» και, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, δήλωσε τη στήριξή του στον αστυνομικό που πυροβόλησε και σκότωσε ένα Σύρο μετανάστη στη Λάρισα. Να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό ότι ο αστυνομικός κρατείται και το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία.

Ωστόσο, το κόμμα «Σπαρτιάτες» έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση «αθωώνοντας» τον αστυνομικό που με την κίνησή του αυτή αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή στη Λάρισα, λέγοντας πως η ΕΛΑΣ έχει φτάσει στα όριά της.

Στην ίδια ανακοίνωση ζητά να απελαθούν όσοι διαπράττουν εγκλήματα ή επιδεικνύουν απροσάρμοστη συμπεριφορά…

Η ανακοίνωση του κόμματος:

«Η παράνομη μετανάστευση και η εγκληματικότητα στην ελληνική κοινωνία είναι πλέον καθημερινότητα. Οι άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και τις περιουσίες των συμπολιτών μας. Η ζωή τους τίθεται σε κίνδυνο στην προσπάθειά τους να εφαρμόσουν τον νόμο και συχνά εν ώρα υπηρεσίας του καθήκοντος συμβαίνουν τα χειρότερα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Στην περίπτωση της Λάρισας δηλώνουμε θλίψη για την αφαίρεση ζωής ενός νέου ανθρώπου, αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αστυνομικό που του καταλογίζεται η ευθύνη.

Οι “Σπαρτιάτες” επαναφέρουμε το θέμα για την απέλαση όλων εκείνων, οι οποίοι διαπράττουν εγκλήματα ή επιδεικνύουν απροσάρμοστη συμπεριφορά στους νόμους και θεσμούς της χώρας μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Δίνετε ασίστ στον πρωθυπουργό και βάζει τρίποντα»
«Κυρία Κωνσταντοπούλου, κάνατε ουρά σας την αντιπολίτευση και ο κύριος Ανδρουλάκης σπεύδει να ακολουθήσει κάθε πρωτοβουλία σας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Νικήτας Κακλαμάνης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αποστάσεις Δένδια για το Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη: «Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο έκφρασης πολιτικών επιδιώξεων»
«Είναι ένα διαχρονικό σύμβολο των Εθνικών Αγώνων που πρέπει να το αποστειρώσουμε από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας 32